پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام وخسته نباشی.من یک رابطه با کاندوم داشتم.25 روز بعداز رابطه ازمایش HCV-Ab به روش الیزا دادم که خدا رو شکر منفی بود.ایا نیازی به ازمایش مجدد هست؟
پاسخ : سلام. 6 هفته بعد اگر آزماش منفی بود مشکلی وجود ندارد.  [ 1393-05-19 19:06:36 ]
سوال : سلام. يك توده در بيضه ي چپم بود كه دكتر گفت سونو رنگي انجام بده در سونو توده ي كلسيفيه ديده شده؟ميگفت احتمالا عفونت بيضه بوده.اما تا الان رابطه ي جنسي نداشتم.اين توده ي كلسيفيه چيه و علت به وجود امدنش چيه؟چه قدر احتمالش هست به سرطان بيضه تبديل بشه؟لطفا هر چي رو فكر ميكنيد لازمه بگيد .23 ساله هستم.
پاسخ : سلام. شایعترین بدخیمی بیضه سمینوما است که احتمال کلسیفیکاسیون آن ناچیز است. کلسیفیکاسیون بیشتر در تومرهای خوش خیم یا ضایعات غیر تومری ایجاد می شود. بهر حال زیر نظر ائرئلئژیست باشید.  [ 1393-05-17 03:37:27 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.حدود سه سال پیش،وسیله ای از من رادیو جیبی که همیشه استفاده میکردم در قسمت سنگ توالت عمومی خوابگاه انداخته شد.من از رادیو خیلی استفاده میکنم ، تا الان هم همیشه تو دستام بوده و حتی روی گوشم میذاشتم یا حتی باهاش میخابیدم . وقتی درون سنگ توالت افتاد تنها زیر شیر آب کمی خیسش کردم.و بعد ازش استفاده کردم.یعنی آن زمان ویروسی روی وسیله بوده و وارد بدنم شده؟چون یادم نمیاد روی دستم زخم بوده است یا نه؟ علائمی هم یادم نیست که داشتم یا نه؟ آخه اون وسیله حتی تو کیفم بوده و حتی به لوازم آرایشی که استفاده میکردم برخورد داشته؟آیا ایدز گرفتم ؟
پاسخ : سلام .ویروس ایدز فقط در بدن انسان زنده می ماند و با قرار گرفتن روی سنگ توالت خواهد مرد.  [ 1393-05-17 03:31:37 ]
سوال : سلام من تو اینترنت خوندم اگه Hb a2 بیشتر از 3.5باشه تالاسمی مینوره اگه بین 1.5-3.5باشه احتمال داره تالاسمی مینور باشه اما چیزی در مورد اینکه اگه زیر 1.5باشه نگفته مال من 1.1
پاسخ : سلام. در صد ناچیر این هموگلوبین نرمال است.  [ 1393-05-17 03:29:02 ]
سوال : سلام دکتر میخواستم بدونم تست های رپید که مراکز مشاوره برای hivمیگیرن مثا الایزا قابل اعتماد هستن>؟من دو تا الایزای منفی دارم ازمایش شش ماهه رو رپید انجام دادم تو مراکز مشاوره ایا میتونم به اون اعتماد کنم یا لازمه ازمایش دیگری بدم؟
پاسخ : سلام . صحت الیزا 95% و تست رپید 60% است. با الیزای منفی دیگر جای نگرانی نیست.  [ 1393-05-17 03:27:20 ]
سوال : باسلام آقای دکتر مادرم طی سونوگرافی که انجام داد معلوم شد یک توده اکوژن به قطر26میلیمتر در لوب چپ کبد و چهار توده کوچک در لوب راست کبد وجود دارد سیتی اسکن با تزریق و بدون تزریق هم انجام داد و گفتن که همانژیوم من خیلی نگرانم آیا این توده ها بزرگ میشوند؟خواهش میکنم جواب بدید من خیلی نگرانم
پاسخ : سلام. همانژیوم یک تومر عروقی خوش خیم است. تا زمانی که بر اعضای مجاور فشار نیاورده یا احتمال پارگی نداشته باشد نیازی به خارج کردن آن نیست . ولی با ایجاد عوارض توسط جراح خارج می شود. خطر خاصی ندارد.  [ 1393-05-17 03:25:38 ]
سوال : سلام .ويورس ايدز در بزاغ دهان هم وجوود داره يا تنها انتي بادي ويورسه كه در بزاغ موجوده؟
پاسخ : سلام. هر ویروس بیماریزا توانایی وزود به همه مایعات بدن را دارد.  [ 1393-05-17 03:22:30 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.میخواستم بدونم هزینه ازمایش PCR چقدر است و چه مدت طول میکشد تا جواب ازمایش اماده شود؟2:من ساکن یزدم باید به کجا یا کدوم شهر مراجعه کنم تا این ازمایش رو داشته باشن؟
پاسخ : سلام. برای اطلاع از قیمت آزمایشات باید به مسئول پذیرش یک آزمایشگاه تماس بگیرید نه با پاتولوژیست !!!!.  [ 1393-05-17 03:21:18 ]
سوال : با عرض سلام و احترام، دخترم و 26 سالمه. 6 ماه پیش آزمایش خون دادم و نتاجم به قرار زیر: RBC 5.04, HGB 12.9, HCT 39.4, MCV 78.1,MCH 25.6, MCHC 32.7, RDW-CV 13.3, PLT 243, MPV 8.2, PDW 15.8, WBC 4.71, Neu% 57.7, Lym 34.3%, Mon% 6.4, Eos% 1.3. آیا احتمال داره که مینور باشم؟؟ باتشکر
پاسخ : سلام. خیر . نتایج شما با تالاسمی مینور سازگاری ندارد.  [ 1393-05-17 03:19:13 ]
سوال : باسلام آقای دکتر می خواستم بدونم تفسیر این نتیجه آزمایش چیست؟ method:Line probe assay Result:negative for HPV16-18-31 and the following genotypes comments:sampele is tested for the following genotypes:6,11,16,18,26,31,33,35,39,40,42,43,44,45,51,52,53,54,56,58,59,66,68,69,70,71,73,74,81,82 in the case of "NOT Typeable" or "Negative",the reason could be either low virus copy number in the sample or genotype (s), other than what mentioned in above.
پاسخ : سلام. ظاهرا شما نمونه یک زگیل را برای آزمایش ارسال کرده اید و انواع خطرناک و سرطانزای آن پس از بررسی یافت نشده اند. ولی بهر حال این زگیل عفونی و قابل انتقال است. بهتر است به متخصص پوست مراجعه کرده آنرا با کرایو منهدم سازید.  [ 1393-05-17 03:17:41 ]
سوال : سلام آقای دکتر . نُه سال پیش مجبور شدم به یک رفتار پر خطر اجباری تن بدم که تلاشم برای فرار ازش غیر ممکن بود (آنال سکس با فردی ناشناس). این مدت هیچ بیماری سخت یا مشکوکی نداشتم و هیچ رفتاری پرخطری انجام ندادم. یک ماه پیش آزمایش CBC انجام دادم که دکترم گفت کاملاً نرماله . همچنین آزمایش Blood Biochemistry که اینطور بود S.G.O.T:10 S.G.P.T: 16 و Alkaline P : 235 و آزمایش Immunology برای هلیکو باکتر که 8 بود و خب نتیجه اش منفی در اومد. آیا با وجود این نتایج میشه کمی دلگرم بود که احتمالا مشکلی ندارم و با خیال آسوده تر برم آزمایش برای ایدز و هپاتیت بدم؟ اصلا پیشنهاد میدین که آزمایش بدم؟ ممنون
پاسخ : سلام. دادن آزمایش برای ایدز و هپاتیت اصل کار هستند که باید انجام گیرند.  [ 1393-05-13 19:51:40 ]
سوال : سلام با چه ازمايش ميشه امكان وقوع سرطان بيضه در اينده رو حدس زد؟ ويورس Hpv نقشي داره در سرطان بيضه؟ديگر چه مواردي شانس امكان ابتلا به سرطان رو بالا ميبره؟
پاسخ : سلام. اگر کسی شانس بالا برای سرطان بیضه داشته باشد. مثلا بیضه وی در نوزادی نطول نکرده باشد باید مرتبا توسط اورولوژیست معاینه شود تا اگر سرطانی ایجاد شد در نطفه خفه شود. بهترین تست تشخیصی سرطان بیضه دستان یک اورولوژیست است. این ویروس می تواند روی پوست پنیس سرطان ایجاد کند ولی نه در داخل بیضه.  [ 1393-05-13 19:49:53 ]
سوال : با سلام.به دلیل اشتباه در ارسال قبلی ام مجددا سوال اصلاح شده ی خود را می فرستم.نتایج آزمایش من : HBsAg1.293(+) HBsAb0.4(-) HCV Ab0.071(-) Anti HCV Ab/CLIA>2.7(-) Total Bilirubin0.86 Direct Bilirubin0.21 SGOT(AST)15 SGPT(ALT)12 دکترم تنها بهم گفت هپاتیت من فعال نمی باشد و باید هر سه ماه برای آزمایش بروم و دیگر هیچ توضیحی نداد. 1.آیا هپاتیت من مزمن است؟ اگر HBSAg من بیشتر از 6 ماه مثبت بماند به آن هپاتیت مزمن می گویند؟ 2.اگر HBsAb مثبت باشد بهتر است؟‌ برای بالا رفتن آن باید واکسن بزنم؟ 3. یکی از پزشکان آشنایم بهم گفت که حتما واکسن هپاتیتBبزنم. آیا درست است؟ چرا پزشک اصلی من چنین چیزی را نگفتن؟
پاسخ : سلام. پاسخ ارسالی قبلی ام به قوت خود باقی است.  [ 1393-05-13 19:46:18 ]
سوال : با سلام و احترام بنده آزمایش کمخونی دادم و نتایج زیر را دربر داشت: wbc: 6.5 rbc: +6.61 hgb: 12.4 hct: 41.5% mcv: -62.8 mch: -18.8 mchc: -29.9 plt: 230 fe: 104 ferritin: 89 r.b.c: 6.61 میخواستم بدانم که مشکل بنده دقیقا چیست؟ میدانم کم خونی مینور دارم و مشکل هموگلوبین میخواستم بدانم آیا فقط مشکلم آن است؟(کمبود هموگلوبین) درصورت مثبت بودن پاسخ چگونه میتوانم آن را درمان نمایم باتشکر فراوان
پاسخ : سلام. شما یک کم خونی ارثس مزمن و بی علامت دارید. درمانی برای آن نیست و تا هنگامیکه برای تالاسمی مینور مالیاتی وضع نشده از زندگی لذت ببرید.  [ 1393-05-13 19:45:16 ]
سوال : با سلام ی ماه قبل آزمایش خون دادم و نتایج wbc=8000,rbc=5,hgb=9.9hct=32.9,mcv=65.1,mch=19.6,mchc=30.1,plt=290000,rdw=17.6 NEUT=56,LYMP=40,EOS=4 2 قرص فروس یولفات در روز بعد از گذشت یک ماه آزمایشات hematology wbc :7.4 rbc:5.38وhemoglubin:10.7وhematocrit:34.8 mcv:64.7 وmch:19.8 mchc:30.7و latalates:340 anisocytosis:+ hypochromia:++ microcyte:+ neutrophils:52 monocytes:1lymphocytes:45وeosinophil:2 biochemistryserum iron fe:95,2 tibc:440 ferritin:48electrophoresishb a:94,hb f:1.1,hb a2:2.8, hb d :2.1 اگر ممکن باشد نوع کم خونی من راههای درمان و بیماریهای احتمالی من را ذکر کنید با تشکر
پاسخ : سلام. شما ابتدا باید در یک پانل تشخیصی یرای آنمی های میکروسیتیک قرار بگیرید که مهمترین آزمایشات آن بررسی سطح فریتین و آهن سرم و انجام هموگلوبین الکتروفورز هستند. سپس قدمهای بعدی تشخیصی و درمانی برداشته خواهد شد.  [ 1393-05-13 19:37:44 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید چند وقت پیش حدود سه هفته قبل توی یک فروشگاهی یک وسیله ای و خریدم که از فروشنده خواستم قبلش بسته و باز کنه تا تست کنم سالمه یانه . بسته پلاستیکی بود و سخت باز میشد ..چون سرشون شلوغ بود دادن به خودم و گفتن بازش کنم موقع باز کردن احساس کردم دستم خراش افتاد البته خون نیومد و زخم نشد ولی روی دستم زخم از قبل وجود داشت . حالا از اون موقع خیلی استرس دارم که ممکنه دست خود اون فرد هم موقع باز کردن اون بسته خراش برداشته باشه و بلافاصله بعد دست من آیا خطر ابتلا به بیماری های عفونی مثل ایدز و هپاتیت با این چیزی که توضیح دادم وجود داره ؟
پاسخ : سلام. از نظر ریاضیات آمار احتمال چنین اتفاقی خیلی کم است ولی برای اطمینان 6 هفته دیگر به آزمایشگاع مراجعه کرده تستهای مربوطه را تقاضا گنید.  [ 1393-05-13 19:34:09 ]
سوال : با سلام. HBS Ag من مثبت(1.2) و HBs Ab منفی(0.4) می باشد.(بقیه آزمایشم HCV Ab منفی٬ Antti HBC Ab منفی و Total Bilirubin و Direct Bilirubin در رنج مرجع می باشد و کبدم نیز همین طور). می شه وضعیت هپاتیت مرا به من بگید؟ من به دکتر مراجعه کردم اما متاسفانه دکتر من چندان چیزی به من نگفت فقط گفت که هپاتیت من فعال نیست و فقط باید هر سه ماه یکبار نزد ایشان مراجعه کنم برای انجام آزمایش. ایشان به من نگفتند که واکسن بزنم اما یکی از پزشکان آشنای من گفته که واکسن هپاتیت بزنم . آیا لازم است؟‌چرا پزشک من چنین را نگفته؟‌
پاسخ : سلام. شما یک ناقل سالم ویروس هستید. یعنی میتوانید این ویروس را به دیگران منتقل کنید و همه اطرافیانتان باید واکسینه شوند. شما تا دهه های 5 و 6 زندگی خود مشکلی نخواهید داشت ولی در این سنین ممکن است ویروس شعله ور شده مشکلاتی کبدی ایجاد کند و هپاتیت فعال شروع شود.  [ 1393-05-13 19:32:05 ]
سوال : سلام آقای دكتر خسته نباشید وقتی در حمام خود را اصلاح ميكنم با تیغ یك بریدگی خیلی سطحی در پوستم بوجود اومد آیا احتمال hivوجود دارد؟؟؟اگر كسی در اول بیماری ایدز بفهمد آیا امكان درمان كامل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : سلام. خیر . ایدز از فرد به فرد منتقل می شود نه از تیغ به فرد. هنوز درماانی برای این بیماری پیدا نشده.  [ 1393-05-13 19:28:05 ]
سوال : سلام آقای دکتر، وقتتان به خیر پسری هستم 26 ساله. به قول معروف شکست عشقی خورده ام و بسیار بی قرارم، اضطراب دارم و گاهی هم تپش قلب. معمولا حوصله مطالعه ندارم و بیش از یک پاراگراف حوصله ام را سر میبرد. روی موضوعات نمیتوانم تمرکز کنم. میترسم با دختری که دوستش داشتم و مرا ترک کرده، برخورد بدی داشته باشم و باعث رسوایی شود. روی پزشک رفتن را ندارم، کمی خجالتی هستم. شما بفرمایید چه کنم؟ بمیرم بهتر است؟ اصلا درست سراغ شما آمده ام؟ دارو تجویز می نمایید؟ خوابم خوب است و مشکلی ندارم همه مشکلات در زمان بیداری است و هنگامی که با فرد مورد نظر را میبینم. همکار هستیم. سپاسگزارم
پاسخ : سلام. مشکل شما مربوط به تخصص روانپزشکی است نه پاتولوژی!!!. به متخصص مربوطه مراجعه کنید.  [ 1393-05-13 19:26:28 ]
سوال : با سلام ايا موردي وجود دارد كه ازدواج فرد مينور و كم خون مانعي ايجاد شود؟
پاسخ : سلام. اگر آن کم خونی دوم ارثی نباشد نه.  [ 1393-05-13 19:24:39 ]
سوال : با سلام سوال داشتم از حضورتون،من 42روز بعد از رفتار پرخطر و 82 روز بعد از اون رفتار(به هیچ عنوان دیگه رفتار پرخطر نداشتم) به مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ( میدان احمد آباد اول خیابان بزرگمهر) جهت تست اچ آی وی مراجعه کردم هر دو دفعه خدا رو شکر جواب منفی بود آزمایش هم به صورت رپید تست بوده ولی سه ماه دیگه باید دوباره مراجعه کنم میخواستم بدونم این جواب چقدر قابل اطمینانه وجای نگرانی هست؟و در جواب هایی که به سوالات دادید گفته بودید که آزمایشPCRصد در صد به جوابش میشه اطمینان داشت آیا این آزمایش احتیاج به تجویز پزشک داره؟ آیا این آزمایش در آزمایشگاه شما انجام میشه؟ هزینه اون با دفترچه چقدرهست؟مرسی
پاسخ : دقت و صحت پی سی آر 97%، الیزا 95% و رپید تست کمتر از 80% است. بهتر است شما یک الیزا انجام دهید . آزمایشگاه ما هم در خدمت شماست. نیازی به تجویز پزشک هم نیست.  [ 1393-05-13 19:23:52 ]
سوال : سلام آقای دكتر خسته نباشید وقتی در حمام خود را اصلاح ميكنم با تیغ یك بریدگی خیلی سطحی در پوستم بوجود اومد آیا احتمال hivوجود دارد؟؟؟اگر كسی در اول بیماری ایدز بفهمد آیا امكان درمان كامل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : سلام. خیر این ویروس در محیطی غیر زنده مانند حمام وجود ندارد. درمانی هم برای آن پیدا نشده.  [ 1393-04-22 13:32:35 ]
سوال : با سلام آیا امکان درمان تالاسمی مینور وجود دارد؟ حداقل تا حدی بتوان بدون مشکل با یک فرد مینوری دیگر ازدواج کرد. باتشکر
پاسخ : سلام. خیر در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد.  [ 1393-04-22 13:30:49 ]
سوال : سلام دکتر.من دختری23ساله هستم حدود4 ماهه متوجه شدم ددچارزیگیل تناسلی شدم.هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.امکان مراجعه به پزشک و ندارم فعلا.میتونم توخونه از محلول پدوفیلین خودم استفاده کنم؟
پاسخ : سلام. اصطلاح زگیل تناسلی یعنی ابتلا به ویروس HPV که معمولا آمیزشی است. پس اگر با کسی تماس نداشته اید اولا این اصطلاح را بکار نبرید ثانیا به متخصص پوست مراجعه کنید تا با تمونه برداری هم نوع ضایعه مشخص شود و هم با درمان جای آن باقی نماند.  [ 1393-04-22 13:28:41 ]
سوال : سلام خسته نباشی.من بعد ۷ ماه یک آزمایش ایدز دارم به روش clia منفی بود..ج non Reactev آیا اعتماد کنم..یا باز هم آزمایش بدم..بعد 8 ماه دیگه.تا دلم درست بشه.ممنون
پاسخ : سلام. خیر آزمایش مجدد نیاز نیست.  [ 1393-04-22 13:25:07 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences