پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام برای نمونه گیری ازمایش خون رفتم ولی ندیدم که مسئول نمونه گیر دستکششو عوض کنه و همچنین نمیدونم دستکشش خونی بود یا نه؟ ابتدا الکل زد به محلی که سوزن قراره بزنه و بعدش رگمو با دستکش لمس کرد و بعد تزریق. ترسم از اینه که نکنه محل دستکش که با دستم لمس پیدا کرده با توجه به اینکه بعد از الکل زدن اینکارو کرد اگر قبلش کرده بود که مشکل نداشتم ولی ایشون بعد از الکل زدن اینکارو کرد.لطفا به درصد بگید چند درصد احتمال ابتلا شدنم هست؟! با تشکر
پاسخ : سلام. این احتمال کمتر از 3% است و قابل چشم پوشی!.  [ 1393-08-10 11:11:17 ]
سوال : سلام.من 5 سال پیش 3 دوره واکسن هپاتیت رو کامل زدم ولی جواب ازمایشم اینه HBSag=neg HBSab=200 HBCab total and IgM=positive HBeab=neg HBeag=neg این تفسیرش چیه؟ ممکنه HBCab مثبت کاذب باشه؟ لطفا راهنماییم کنین
پاسخ : سلام. مثبت بودن آنتی بادی علیه Hbs و منفی بودن خود آن نشان ایمنی است. اما تکرار واکسن هر چند سال یکبار نیز مورد نیاز است.  [ 1393-08-10 11:09:59 ]
سوال : سلام اقای دکتر پسرم قبل از عمل با گرفتن ام ار ای به عنوان بیمار تومور مغزی عمل شد و پس از عمل و گرفتن ازمایشات در بیمارستان کامیاب امدادی مشهد جواب ازمایش پاتولوژی سل مغزی امد امکان اشتباه شدن در جواب ازمایش پاتولوژی وجود دارد؟دکتر دارو سل بهش داده خیلی نگرانشم
پاسخ : سلام. هم در گزارش ام آر ای احتمال خطا هست و هم در گزارش پاتولوژی. بهتر است برای هر دو با متخصصین سایر شهرها نیز مشورت نمایید.  [ 1393-08-10 11:07:09 ]
سوال : با سلام پشت دستم خورد به ریشههای مسواک شخصی که 2 دقیقه قبل مسواک زده بود.و در این فاصله ویروس از بین نمیره بعد سریعا رفتم پشت دستم الکل ریختم. ب همان روز دو جای قرمز شده در دستم یافتم که فکر کنم برای همون اتفاقه . و اینکه ریشه های مسواک بطور میکروسپی ممکنه پوست رو سوراخ کنه.ان شخص رفتار پرخطر زیاد داشته. بعد از 8 هفته در شهریور ماه دچار ابریزش بینی و گلودرد و سرفه شدم.گلودرد و سرفه 4 روزه خوب شد با قرص سرماخوردگی ولی ابریزش بینیم 15 روز طول کشید البته سینوزیت هم دارم. ممکنه از علایم اولیه ویروس بوده باشه؟ احتمال الودگی از این طرق چند درصده؟!
پاسخ : سلام. ارتباط دادن این وقایع به یکدیگر بیشتر شبیه داستان نویسی برای ماجراهای هری پاتر است!. شما شش هفته پس از این اتفاق آزمایش بدهید و اطمینان حاصل کنید.  [ 1393-08-10 11:04:14 ]
سوال : دکتر سلام.ممنون ازپاسخگویی شما.عیدقربان برشمامبارک.3مهررفتم ارایشگاه وزیر گلویم را داشت باتیغ اصلاح میکرد وبریدومقداری خون امد.ولی تیغ را عوض کردوازتیغ نوبرای اصلاح استفاده کرد.نگرانیم ازالوده بودن دستگاه تیغ و نفرات قبل از من میباشدو دوباره ازنظر هپاتیت Cو HIV نگرانم و چندروزسمت راست بالای شکم وزیر قفسه سینه حالت سوزش وتیر کشیدن رادارم و فقط برای چندلحظه هست.ایا باتوجه به عوض شدن تیغ و استفده از تیغ جدیدجای نگرانی هست؟
پاسخ : سلام. خیر نگران نباشید.  [ 1393-08-10 11:00:36 ]
سوال : سلام آقای دکتر ممنون که به سوالم جواب دادین ببخشید یک سوال دیگه داشتم توی بعضی سایتها نوشته که باید تست hiv باید بعد از سه ماه تکرار بشه هر دو آزمایش من که منفی بودن در فاصله 47 روز آیا دوباره نیاز است ،بعد اینکه خواستمب بدونم این جمله که پایین آزمایش نوشته چیه ممنون electrochemiluminescence immunoassay
پاسخ : سلام. اگر پس از 6 هفته منفی بوده پی گیری نیاز ندارد. عبارت فوق روش آزمایش را نشان می دهد.  [ 1393-08-10 10:57:40 ]
سوال : سلام.نتیجه ی سونو داپلری که انجام دادم رو با 2 تا اورلوژیست در میان گذاشتم و 2 تا نتیجه ی متفات گرفتم.در سونو نوشته:چند توده ی کلسیفیه در بیضه ی چپ دیده شد که بزرگترین ان به قطر 3 میلیمتر میباشد که به احتمال زیاد ضایعات عفونی یا گرانولومتوز قدیمیه کلسیفیه میباشد.دکتر قرائتی میگن:در گذشته گفته می شد کلسیفیکاسیون بیضه با سرطان بیضه مرتبط است ولی امروزه اثبات شده که اینطور نیست و بعید میدونم چیز مهمی باشد.دکتر صفری نژاد میگن مطالعات نشان داده افرادی که دارای بیضه ی کلسیفیکاسیون هستند شانس زیادی برای سرطان بیضه دارن!این دو حرف کاملا متضاده.نمیدانم به حرف کدام اتکا کنم.نظره شما چیه؟
پاسخ : سلام. با این وسواسی که دارید پیشنهاد میکنم. هر 6 ماه یکبار به اورولوژیست مراجعه کرده بیضه شما معاینه شود. با این روش اگر سرطانی هم ایجاد شود در مراحل قابل درمان مورد جراحی قرار می گیرد.  [ 1393-07-12 14:37:56 ]
سوال : سلام آقای دکتر 47 روز قبل رابطه واژینال داشتم موقع انزال کاندوم پاره شد و بعد از 39 روز تست رپید دادم که منفی بود بعد از 47 روز تست ترکیبی P24 ag و hiv 1. 2 ab دادم که اون هم منفی بود خواستم بینم میتونم به این تستها اطمینان کنم بعد هم خواستم بدونم علائمی که توی سایتها میگن درست هست یا نه ممنون میشم اگه جواب بدین
پاسخ : سلام. بلی قابل اعتماد هستند.  [ 1393-07-12 14:35:54 ]
سوال : حدود یک ماه پیش مبتلا به عفونت گلو شد. غدد لنفاوی گردن متورم و سفت شد و راه تنفسش به سختی باز بود. دهانش پر از خلط و تبش بین 38 تا 39 بود. طحالش بزرگ و wbc=24000. حدود 15 روز بستری بود. از روز دهم پنی سیلین گرفت روز 15 بثورات پوستی داشت که طی سه روز بعد از قطع پنی سیلین بثورات از بین رفت. این بثورات از ناحیه گردن شروع شد و سپس سینه و بعد اندامهای تحتانی را در بر گرفت. در حال حاضر حالش خوب هست اما احساس خستگی و کوفتگی و خشکی استخوانهایش دارد. دکترها همگی می گویند او دچار مونونوکلوئز شده است. نتیجه خونگیری از ناحیه غدد لنفاوی گردن که گفتند reaction mono بوده است. آیا سرطان خون نیست؟
پاسخ : خیر . منونوکلئوز عفونی یک بیماری ویروسی است.  [ 1393-07-12 14:35:25 ]
سوال : با سلام، یک سال بعد از رابطه جنسی مشکوکم تست HIV I &II، و HBsAg رو دادم و جواب هر دو منفی بوده، انجام همین دو تست بعد از یک سال با وجود منفی بودن امکان ابتلا به ایدز رو در من رد می کنه یا نیاز هست که بازم آزمایش بدم ؟
پاسخ : سلام. بلی رد است.  [ 1393-07-12 14:33:54 ]
سوال : سلام در ایران تقریبا هر سال چند مورد سرطان بیضه گزارش میشه؟
پاسخ : سلام . اطلاع دقیقی ندارم.  [ 1393-07-12 14:33:19 ]
سوال : سلام دکتر. من 18 سالمه من 4ماه پیش با ی دختر سکس از جلو داشتم بدونه محافظ. وقتی سکس کردم دختر پریود شد. اون قبلا چند بار با کسی که عاشقش بود سکس کرده بود و من اینو بعدا فهمیدم. بعده سکسم من 1 ماه بعد سرماخوردگی گرفتم که 3هفته طول کشید الانم تو این 4 ماه 4 .5 بار سرماخوردم احساس ضعیفی میکنم. دختره میگه که قبلا ازمایش ایدز داده و نداره ولی من میترسم علایمشو دارم و پریود شد .
پاسخ : سلام. آزمایش خون بدهید.  [ 1393-07-12 14:32:51 ]
سوال : با سلام و تشکر.من سه تا سوال داشتم> 1)شما فرمودید ویروس زگیل تناسلی تا 7روز به میزان 30درصد عفونت زایی خود را حفظ میکند اما من مطلبی رو خوندم که ویروس کلا بیرون بدن انسان زنده نمیماند ایا این حرف نادرست است؟ 2)ایا ویروس زگیل تناسلی در موهای اطراف الت که بعضا از بدنجدا میشوند ودر وسایل اصلاح هستند هم وجود دارند و ممکن است با دست زدن به انها ویروس منتقل شود؟ 3)من روی التم دانه هایی است با وجود اینکه هیچ رلبطه ای نداشتم ایا اینها زگیلند؟ باتشکر
پاسخ : سلام. اگر رابطه ای نداشته اید ((آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است))!. دانه های فوق را به متخصص پوست نشان دهید.  [ 1393-07-12 14:31:34 ]
سوال : سلام در اینترنت خوندم نیمی از کسانی که به سرطان بیضه دچارند، قبل از شروع دچار کاهش تعداد اسپرم‌ها هستند.این یعنی کسانه که تعداد اسپرم کمتر از حد نرمال دارند در خطر سرطان بیضه هستند؟
پاسخ : سلام . ضرب المثل هر گردویی گرد است ولی هر گردی گرد نیست را مرور کنید.  [ 1393-07-12 14:29:20 ]
سوال : سام خسته نباشید دکتر عزیز حدود 47 روز قبل رابطه واژینال داشتم در حین انزال کاندوم پاره شد و در روز 39 آزمایش رپید دادم منفی بود و در روز 47 نیز آزمایش p24ag و hiv 1،2 ab که منفی بود خواستم بدونم چقدر میتونم به این جوابها اطمینان داشته باشم و اینکه hiv علائمش بعد از چند روز مشخص میشه ممنون میشم جواب بدین
پاسخ : سلام. اگر 45 روز بعد از نزدیکی آزمایشات منفی بود تکرار نیاز ندارد.  [ 1393-07-12 14:27:57 ]
سوال : با سلام.دختر و 25 ساله.آزمایشات rbc=5.24 و mcv=75.1 و mch=24.4 آیا من تالاسمی دارم یا کم خونی خفیف؟و برای درمان چیکار کنم؟
پاسخ : سلام. آزمایشفریتین سرم بعمل آورید . اگر فقر آهن داشتید مصرف قرص آهن کمک کننده است.  [ 1393-07-12 14:26:37 ]
سوال : با سلام، یک سال بعد از رابطه جنسی مشکوکم تست HIV I &II، و HBsAg رو دادم و جواب هر دو منفی بوده، انجام همین دو تست بعد از یک سال با وجود منفی بودن امکان ابتلا به ایدز رو در من رد می کنه یا نیاز هست که بازم آزمایش بدم ؟
پاسخ : سلام. احتمال مردود است.  [ 1393-07-12 14:24:56 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من از مایش دادم وhb14.2و ferritin19دکتر ب من گفته احتمال داره تالاسمی مینور داشته باشی میخاستم نظر شما رو در این موضوع بدونم
پاسخ : سلام. باید از همه فاکتورهای سی بی سی اطلاع داشته باشیم. هموگلوبین تنها کافی نیست.  [ 1393-07-12 14:24:16 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید حدود 100 روز پیش من یک رابطه داشتم که از نفر مقابلم از hiv داشتنش اطلاعی ندارم 32 روز بعد رابطه به مرکز مشاوره امام خمینی رفتم و آزمایش انتی بادی کیت فوری دادم خدارو شکر منفی بود مجدد 73 روز از زمان نزدیکی به سازمان انتقال خون رفتم و آزمایش الیزا دادم خدارو شکر منفی بود 93 روز از تاریخ نزدیکی به متخصص عفونی مراجعه کردم برام pcr نوشت خوشبختانه منفی بود در آزمایشگاه کیوان ولی همچنان گلوم بعد از 30 روز هنوز درد داره می خوام بدونم نبود ویروس توکل به خدا صفر شده یا هنوز باید نگران باشم و مجدد آزمایش بدم
پاسخ : سلام. خیر . آزمایش مجدد نیاز نیست.  [ 1393-07-12 14:21:35 ]
سوال : باسلام. بیضه سمت چپ من مدتی کوچک شده برای درمان آن چه دارویی تجویز می نمایید.وآیا مصرف داروی اعصاب وتشنج میتواند باعث کوچک شدن بیضه ام شود
پاسخ : سلام. ابتدا باید توسط متخصص اورولوژی مورد معاینه قرار گیرید تا پس از آن تشخیص و درمان مناسب انجام شوند.  [ 1393-07-12 14:20:26 ]
سوال : سلام. جناب دکتر من بایه خانمی رابطه داشتم.25 روزبعدازرابطه ازمایش p24 و 73 روز از بعدازرابطه ازمایش HIV(1+2 دادم و منفی بود.مدتی بعددونه هایی تو پاهام و دستم بیرون امد که ریز و سر انها سفید است با توجه به اینکه پوست من چرب هست و روی صورت و پشت کمرم جوش میزند ولی تو پام و دستم نزده بوده و این دونه ها وقتی عرق میکنم زیاد میشود و دوباره کم و خوب میشود و دوباره میزند.بعد از 110 روز از رابطه در سازمان انتقال خون.خون دادم و با روش الیزا مورد ازمایش قرار گرفت و منفی بود.ولی این دونه ها بازم تو پام میزند و خوب میشود.استرس زیادی دارم. احتمال بیماری HIV هست یا خیر و خیالم راحت باشد؟نظر شما چیست؟
پاسخ : سلام. خیر ایدز نیست. دانه های فوق را با پززشک متخصص پوست مطرح کنید.  [ 1393-07-12 14:17:54 ]
سوال : سلام.23 ساله هستم.در گزارش سونوگرافی نوشته تود ی کلسیفیه در بیضه ی چپ دیده شد که به احتمال زیاد ضایعات عفونی یا گرانولوماتوز قدیمیه کلسیفیه میباشد؟ابعاد و اکوی بیضه طبیعی1.اقای دکتر این توده های کلسیفیه چی هستن همون میکرولیتیاز هستن؟در جواب یکی از کاربران نوشتید میکرولیتیاز در تومرهای ژرم سل بیضه علامت دار 8 برابر بیش از افراد بدون تومر است ولی در تومرهای بدون علامت نه.منظور از بیضه ی علامت دار و بدون علامت چیه؟
پاسخ : سلام. تومر علامت دار به علت وجود علامت توسط بیمار یا معاینه پزشک به راحتی قابل کشف است. ولی تومر بدون علامت توسط بیمار یا بامعاینه کلینیکی کشف نمی شود.  [ 1393-07-12 14:13:44 ]
سوال : سلام جناب دكتر،خسته نباشيد. من ١ فروردين رابطه محافظت شده اي انجام دادم كه ٢ ساعت قبلش بدنم را اصلاح كرده بودم و به اين دليل خراش هاي ريزي روي بدنم بود و اين خانم در حال انجام كمي خون روزي كردن . كه اين ماجرا فكر من رو داره به ديوانگي ميكشونه. تو ماه فروردين و ارديبهشت و خرداد و تير و مرداد و ٢٢ شهريور تست ecl در ازمايشگاه مطمئن انجام دادم كه به گفته انها تست ecl پيشرفته ترين تست در زمان حال هست .كه به لطف خدا منفي بود الان ميخوام ازدواج كنم و ميخواستم بدونم ايا تست ماه ششم من قابل اتكا هست يا به تست ديگري نياز دارم ؟
پاسخ : سلام. حساسیت و اختصاصیت تست الکتروکمی لومینسانس با الیزا تفاوت چندانی ندارد. بهر حال منفی شدن پس از 6 ماه نشان عدم ابتلا است.  [ 1393-06-30 10:39:45 ]
سوال : سلام.تومور بیضه اگر خوش خیم باشد فقط خود تومور باید خارج بشه یا کله بیضه باید برداشته بشه؟
پاسخ : سلام. این بستگی به میزان درگیری بیضه دارد. اگر ناحیه کوچکی از بیضه درگیر باشد برداشت نومر کافی است ولی اگر همه آن را گرفتار کند اورکیکتومی یا برداشت همه آن صورت می گیرد.  [ 1393-06-30 10:32:47 ]
سوال : با سلام.ویروس زگیل تناسلی در خارج بدن تا چه مدتی زنده میماند؟
پاسخ : سلام. اگر این ویروس در دمای اتاق و در جایی خشک باشد پس 1، 3 و 7 روز به ترتیب 100%، 50% و 30% از قدرت عفونت زایی خود را حفظ خواهد کرد.  [ 1393-06-30 10:28:02 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences