پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام.مادر من ماه گذشته ازمایش خون دادند و متوجه شدند که میزان sgot 50 و sgpt 60 و alp 530 می باشد.این ازمایش ها را ماه بعد دوباره انجام دادند و همین نتایج را داشت.نتیجه سونوگرافی نیز نرمال بوده است.سایر ازمایشات خون نیز مشکلی نداشتند.میخواستم علت بالا بودن این موارد را بدانم.دکتر ایشان احتمال سرطان استخوان و پستان را داده اند
پاسخ : سلام. افزایش این سه آنزیم در حد ملایم است نه شدید. مصرف برخی از داروها میتواند هر یک از این آنزیمها را افزایش دهد. آسیبهای عضلانی هم افزایش این آنزیمها را می توانند سبب شوند. تشخیص هیچیک از سرطانهای پستان یا استخوان بر مبنای افزایش این سه آنزیم صورت نمی گیرد.  [ 1392-09-10 21:16:15 ]
سوال : سلام احتمالش زياده در اثره 2 مرتبه عمل قلب خوني كه بعد از عمل تزريق ميشه الوده به ويروس ايدز و هپاتيت باشه؟
پاسخ : سلام. خونهای بانک خون از این نظر مورد آزمایش قرار گرفته و منفی هستند.  [ 1392-09-10 21:05:19 ]
سوال : سلام.آقای دکتر آیا ازمایش wbc میتواند ویروس اچ ای وی را شناسایی کند؟
پاسخ : سلام. خیر.  [ 1392-09-10 21:04:07 ]
سوال : سلام.در پايگاه اهدا خون از كدام روش براي شناسايي ويروس ايدز استفاده ميكنند؟اليزا .پي سي ار .وسترن بلات و....؟ براي كاهش درد سوزن قبل از اهدا خون ميشه ژلوفن خورد؟
پاسخ : سلام. معمولا از الیزا استفاده می شود. ژلوفن دردهای ناشی از التهابات را کاهش میدهد نه اینکه حس لامسه را مختل سازد و شما سوزن را حس نکنید.  [ 1392-09-10 21:03:26 ]
سوال : سلام.چه مدت بعد از اينكه شخصي به ايدز يا هپاتيت مبتلا بشه علايم اوليه ايدز مثل انفولانزا ظاهر ميشه؟بعد از يك هفته هم همچين علائمي ظاهر ميشه؟جسارتا منظورم علائم اوليه ي ويروس ايدز نه علائمي كه مربوط به 10 سال بعد از ابتلا شدن باشه.
پاسخ : سلام. علائم حاد ابتلای اولیه تا قبل از حداکثر 6 هفته بروز میکند.  [ 1392-09-10 21:01:19 ]
سوال : با سلام اقاي دكتر يه سوال داشتم من يك نزديكي داشتم با يك دختره باكره دوباره بدون دستشويي رفتن 25 دقيقه بعدش نزديكي داشتم كه التم با قسمت تناسلي خانوم برخورد داشته اين خانوم از جلوكيري اوزانسي استفاده كرد قرصhd مصرف كردن امكان باردار شدن هست اقاي دكتر؟
پاسخ : سلام اگر باکره بوده و قرص هم بطور صحیح مصرف شده خیر.  [ 1392-09-10 20:59:43 ]
سوال : باسلام من یه مدتی اموکسی کلاو میخوردم به خاطر گلو درد فایده نداشت قرص کلاریترومایسین خوردم دفعه اول یه کم سمت راست زیر قفسه سینه ام درد گرفت شبش که خوردم خوابیدم تو شب که بیدار شدم سمت راست زیر قفسه سینه ام خیلی درد گرفت و حالت تهوع پیدا کردم و دیگه قرص نخوردم الان چند روزه هنوز سمت راست زیر قفسه سینه ام درد میکنه گاهی توی دهنم احساس تلخی میکنمممکنه از کبدم باشه یا از کیسه صفرا ؟ به خاطره خوردنه انتی بیوتیک بوده؟
پاسخ : سلام. بعید به نظر میرسد که درد قفسه صدری از عوارض آنتی بیوتیک باشد.  [ 1392-09-03 00:26:18 ]
سوال : سلام ایا بعد از 16 روز از رابطه میشود به تست hiv pcr اعتماد کرد
پاسخ : سلام. بلی. این تست یک هفته پس از ابتلا مثبت می شود.  [ 1392-09-03 00:23:59 ]
سوال : باسلام و خسته نباشید سوالی خدمتتون داشتم من و همسرم آزمایشهای قبل از ازدواج رفته ایم همسرم مینور ولی خودم آلفا هستم آیا مشکلی پیش خواهد آمد . با تشکر از همکاری شما
پاسخ : سلام. بلی . حتما با متخصصین ژنتیک مشورت کنید.  [ 1392-09-03 00:22:45 ]
سوال : باسلام نتایج تست هپاتیت ب من به شرح زیر است: HBsAg 0.1 non-reactive HbsAb >1000 positive HbcAb (total) 0.01 reactive HCV Ab 0.1 non-reactive لطفا در مورد اینکه آیا من مبتلا به هپاتیت هستم و اینکه HBcAb چرا ری اکتیو است مرا راهنمایی کنید. مرسی
پاسخ : سلام. شما نسبت به هپاتیت بی ایمن هستید. یا بخاطر ابتلای قبلی و یا (به احتمال کمتر) در اثر واکسیناسیون.  [ 1392-09-03 00:21:25 ]
سوال : سلام خوبید آقای دکتر. ..من از قشم هستم 32 سالمه...4 سال پیش بخاطر اختلال شخصیت مرزی معاف شدم که الان حالم کاملا خوبه و میخوام برای گواهینامه رانندگی اقدام کنم....الان رفتم پیش یکی از دکترای اعصاب و روان و تست mmpi از من گرفتن و گفتن جواب تستون کاملا سالمه....الان میتونم برای گواهینامه رانندگی اقدام کنم؟ ا با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. احراز سلامت جسمانی و روانی رانندگان بر اساس دستورالعمل اجرایی است كه پس از تایید وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی و با هماهنگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای اجرا به تمامی پزشكان انجام دهنده معاینات پزشكی درخواست كنندگان انواع گواهی نامه ، ابلاغ می شود . پیشنهاد می شود شما با این گروه از پزشکان مشورت داشته باشید.  [ 1392-09-03 00:18:50 ]
سوال : سلام دو تا سوال داشتم از محضر شما. 1.گلو درد سلفه و بدن درد و ساير علائم انفولانزا ميتونه يك هفته بعد از الوده شدن به ايدز يا هپاتيت بروز كنه؟ 2.در گلو دردي كه بر اثر ابتلا شدن فرد به ايدز باشه فقط فرد گلو درد ميگيره يا عفونت هم ميكنه گلوش؟
پاسخ : سلام. علائم ایدز 10 سال پس از ورود ویروس به بدن شروع می شوند!. علائم هپاتیت حاد هم با تب و زردی همراه است.  [ 1392-09-03 00:11:46 ]
سوال : سلام اقای دکتر.پسری 23 ساله هستم و 2 تزریق واکسن هپاتیت ب هم داشتم ولی سومی رو نزدم.حدود 8 روز پیش یه رابطه لب گرفتن(بزاق منتقل شد) با یک شریک خانم داشتم که در مورد سلامتش آگاهی نداشتم و از 7 روز بعد علایم سرماخوردگی که شامل آب ریزش بینی و سرفه خلط دار و گلو درد و تورم کمی در لنف های گردنی دارم.سابقه مصرف سیگار هم دارم.آیا به هپاتیت مبتلا شدم و می تونه علایمه هپاتیت باشه؟ برای اطمینان چه باید کرد؟ با سپاس
پاسخ : سلام. علائم شما احتمال ناشی از ویروس آنفولوانزاست نه هپاتیت. بهتر است که آنتی بادی و آنتی ژن S هپاتیت بی را هم در سرم خود بسنجید و در صورت نیاز به تزریق یادر آور واکسن هپاتیت هم اقدام کنید.  [ 1392-09-03 00:09:34 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید بشما دکترجان چندسال پیش در بازی فوتبال زانوی من پیچ خورد و بعداز ان تا امروز در بعضی وقتها که از موانع پرش میکنم ....زانوی من خالی میکنه و نیمتوانم روی ان به ایستم. لطفا مرا راهنمائی کنید چکار باید کنم و چه دارویی برایم مفید است.
پاسخ : سلام. بهتر است تصویر برداری MRI از زانوی شما بعمل آید و با متخصص ارتوپدی مشاوره داشته باشید.  [ 1392-09-03 00:06:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خانمم طبق آزمایش خون مینور و خودم آلفا آیا مشکلی پیش خواهد آمد لطفا پاسخ دهید
پاسخ : سلام. کمبود توام ژنهای آلفا و بتا در نوزاد می تواند به آنمی شدیدتر از هز یک از آنها به تنهایی منجر شود. مشاوره ژنتیک قبل از بارداری پیشنهاد می شود.  [ 1392-09-03 00:03:40 ]
سوال : سلام اقای دکتر ایشون 23 سالشونه قدش هم 162 و گوشت اضافی هم اطراف گردنشون نیست
پاسخ : سلام. ظاهرا مشکلی نیست. با اینحال بطور حضوری هم با یک متخصص ارتباط داشته باشید.  [ 1392-09-03 00:01:25 ]
سوال : سلام من دو هفته پیش یه رابطه محافظت نشده داشتم .روز دوم و از روز دهم احساس درد خفیفی در بیضه داشتم ازمایش هم دادم منفی بود . ایا این نشانه الودگیه
پاسخ : سلام. چه نوع آلودگی؟ . اگر منظورتان ایدز است علائم این بیماری معمولا 10 سال بعد بروز میکند. آزمایش این بیماری نیز 6 هفته بعد از تماس جنسی مثبت می شود!!!.  [ 1392-09-02 23:59:55 ]
سوال : با سلام خیلی ممنون از جواب ها ولی من یکم سر در گم شدم تو مرکز بهداشت دکتر ها ومشاوره ژنتیک به من وهمسرم که تالاسمی الفا وبتا هستیم گفته اند شما احتیاج به آزمایش جنین ندارید وفرزندان شما سالم میشوند
پاسخ : سلام. ما 4 ژن برای هموگلوبین آلفا داریم و بر حسب فقدان هر یک 4 نوع آلفا تالاسمی خواهیم داشت. فقدان یک ژن بی خطر و فقدان هر 4 ژن کشنده است. باید دید که آلفا تالاسمی شما از کدام نوع و با فقدان چند ژن است تا بتوان وضع فرزندانی را که از یک همسر با فقدان یک ژن بتا مبتلاست را پیشگویی کنیم.  [ 1392-09-02 02:19:35 ]
سوال : با سلام و خسته نباتشید سوالی پرسیدم با کد 81114200 ولی متاسفانه جوابی بر روی سایت دریافت نکردم لطفا پیگیری کنید با تشکر
پاسخ : سلام. متاسفم اگر به سئوال شما رسیدگی نشده. خواهشمندم آنرا مجددا ارسال فرمایید.  [ 1392-09-02 02:15:02 ]
سوال : سلام درمان عفونت‌ استروپتوكوكي‌ گلو با اموکسی کلاو حداکثر چنر روز باید طول بکشه؟
پاسخ : سلام. 10 روز.  [ 1392-09-02 02:12:28 ]
سوال : سلام.پيش ديابت رو چه جوري ميشه شناسيايي كرد؟ در اقوام درجه ي 1 من ديابت وجود داره 2 سال پيش كه ازمايش دادم fbs و ازمايش بعد از صبحانه هر دوي اين ها نرمال بود.مذكر و 23 ساله هستم
پاسخ : سلام. اگر قند خون ناشتا بین 100 تا 125 میلی گرم در صد باشد پیش دیابت وجود دارد و بین 5 تا 10 سال آینده به دیابت تبدیل خواهد شد.  [ 1392-09-02 02:11:21 ]
سوال : باسلام. مدت یک سال است که از قرص فلوکسیتین استفاده میکنم.ایا در ازمایش قبل از ازدواج مشخص میشود که این دارو را مصرف میکنم؟؟؟
پاسخ : سلام. خیر . این دارو توسط روش کروماتوگرافی قابل تشخیص است که جزو آزمایشات قبل از ازدواج نیست.  [ 1392-08-25 20:19:28 ]
سوال : سلام آقای دکتر ایا دختری که مشکل کوچک بودن رحم داره و تابه حال پریود نشده امکانش هست بعد از ازدواج و برداشتن بکارت پریود بشه .ممنون
پاسخ : سلام. آمنوره اولیه یا پریود نشدن از ابتدا با اختلالات کروموزومی یا هورمونی ممکن است همراه باشد . این دختر چند سال دارد و قد وی چقدر است؟ . آیا در طرفین گردن گوشت اضافی ندارد؟. معاینه وی توسط متخصص پیشنهاد میشود.  [ 1392-08-25 20:17:52 ]
سوال : سلام من 14 روز پیش یه رابطه محافظت نشده داشتم من میخوام ازدواج کنم و حتما قبل از ازدواج میخوام از خودم مطمئن یشم شما چه ازمایشی رو پیشنهاد میکنید و چقدر میتونم روی این ازمایش تکیه کنم
پاسخ : سلام. اکثر بیماریهای آمیزشی با علائم واضح خود را نشان میدهند. 3 تایی که خطر نام بوده علائم آنها ممکن است نهفته بمانند با آزمایشات زیر مشخص می گردند. HIV - Hbs Ag - HCV Ab  [ 1392-08-25 20:14:15 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من مدت زیادی هست که بدلیل مشکلات روحی و استرس دچار ورم معده و بدنبال اون نفخ شدید و یبوست شدم . داروهای ملین و غیره تاثیر موقت دارن آیا میتونم از مکمل های پروبیوتیک مثل فمی لاکت استفاده کنم؟ آیا این دارو مشابه داروی متافلور هست؟ در ضمن خواهش میکنم به بنده در خصوص مصرف مکملهای ویتامینی هم راهنمایی کنید بدلیل استرس زیاد که شبیه فوبیا برام پیش میاد ضعیف و لاغر شدم . ایا نیاز به مکمل دارم؟ بی اشتها هم هستم. ممنون از آقای دکتر و سایت کمک کننده وخوبشون من 28 سالمه و مرد هستم بیماری خواصی هم ندارم. خدانگهدارتون.
پاسخ : سلام. اولا شما به یک روانپزشک مراجعه کنید. ثانیا نسبت دادن اختلالات گوارشی به حالات روانی سهل انگارانه بوده باید تحت نظر فوق تخصص گوارش نیز بیماری دقیق گوارشی شما مشخص گردد.  [ 1392-08-25 20:10:39 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences