پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : ادامه دارد 3- کسی که واکسن مرحله 1 رو زده می گیرد. 4- تاتو انجام دادم البته سر سوزن رو عوض می کنن بازم امکان ابتلا هست. 5- در آخر آقای دکتر روزی می شه خوب شم؟ من رو ببخشید که کلی سئوال کردم آخه دارم دیونه میشم که نکنه کسی ازم بگیره چون خودم نمی دونم از کی و کی گرفتم. ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ : در حال حاضر درمان قطعی وجود ندارد. رعایت جوانب احتیاط الزامی است.  [ 1392-07-16 01:32:00 ]
سوال : با سلام .جواب آزمایشHIV در 170 روز پس از نزدیکی با کیت های نسل چهارم و روش ECL منفی باشد، قابل اطمینان است؟ با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. بلی.  [ 1392-07-16 01:28:23 ]
سوال : سلام خسته نباشید من حدود 6 ماه پیش رابطه جنسی داشتم همون موقع یک عدد قرص سیلدنافیل 100 خوردم در رابطه ایی که داشتمم از کاندوم استفاده کردم. دقیقا روز بعد دجار علایمی مثل سرگیجه دل پیچه خارش عرق کردن کف دستها شدوم. به دکترهم مراجعه کردم و آنتی بیوتیک های زیادی مثل سفکسیم آزیترو مایسین مترونیدتازول مصرف کردم . یک بارهم آزمایش ایدز دادم همچنینین چند روز پیش هم به انتقال خون رفتم بعد از 6ماه خون دادم . حالا بعد از این مدت دوباره دارم دچار سرگیجه تب خستگی مزمن خارش شدیدتر شدم میشه منو راهنمایی کنید لظفا
پاسخ : سلام. با کاندوم احتمال انتقال بیماری جنسی بسیار کم است. برای یافتن علت علائم خود باید به دنبال بیماریهای دیگر باشید.  [ 1392-07-16 01:26:58 ]
سوال : سلام اقای دکتر ببخشید ایا وسترن بلات بعد از 4 ماه دوباره امکان پنجره وجود دارد
پاسخ : سلام. خیر.  [ 1392-07-16 01:24:07 ]
سوال : با عرض سلام من ناقل هپاتیت ب هستم با جواب آزمایش Alt 53و Hbs Ag 240 و حدود 6 ماه است که قرص تنوبایویر رو می خورم البته تحت نظر دکتر چند تا سئوال دارم: 1-تصمیم به بچه دار شدن دارم آیا به کودک منقل می شود با توجه به علم و واکسن های امروزی؟ 2-دوستان نزدیکم از این جریان باخبر نیستن و من از گفتنش به اونها بعد از چند سال که می دونستم و نگفتم واهمه دارم آیا از طریق لیوان آب یا قلیون یا چنگ انداختن در شوخی (با ناخن) مبتلا می شوند در صورتی که واکسن نزده باشند. ادامه دارد
پاسخ : سلام. اگر نوزاد با سزارین خارج شود احتمال آلودگی وی کمتر است. با معاشرت عادی احتمال انتقال ویروس هپاتیت خیلی کم است.  [ 1392-07-16 01:23:06 ]
سوال : سلام و عرض خسته نباشید بنده حدود یک هفته پیش نزدیکی با خانومی داشتم که از سلامت ایشون آگاهی نداشتم و متاسفانه حدود 10ثانیه بدون استفاده از کاندوم باهاشون نزدیکی داشتم .خواستم بدونم که احتمال ابتلا به hiv در صورت آلودگی شریک جنسی به چه میزان است و اینکه زمان مناسب برای انجام آزمایش رو کی میفرمایید ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
پاسخ : سلام. این احتمال 5% است. 2 ماه بعد آزمایش بدهید.  [ 1392-07-16 01:20:19 ]
سوال : اقای دکتر سلام ببخشید مزاحم وقتتون شدم ازمایش وسترن بلات معتبر تره یا پی سی ار کدام یک جواب زودتر ودقیق تر داره
پاسخ : سلام. صحت نتیجه هر دو بیش از 98% است.  [ 1392-07-16 01:17:44 ]
سوال : سلام ، خسته نباشید . می خواستم اگه ممکنه نظرتونو در مورد جواب آزمایشم بهم بگید . ممنون Volum : 3 Ph 8.0 Color & appearance : milky;opal Liquefaction : 30 Viscosity : normal Sperm count : 98mill/ml normal 65 w.b.c : 0-1 r.b.c : occ liquefaction : 30 head pathology % : 25 neckpathology % : 10 tail pathology % : 0
پاسخ : سلام. مشکلی از نظر باروری نخواهید داشت.  [ 1392-07-16 01:16:03 ]
سوال : باسلام ازمایش دادم پروتیین والبومین کم بود ایا بیماری وجودداردذ؟
پاسخ : سلام. بله . کمبود آلبومین علل مختلفی دارد مانند بیماریهای کبدی یا کلیوی یا سایر بیماریها. باید تحت نظر متخصص داخلی قرار گیرید.  [ 1392-07-16 01:14:07 ]
سوال : سلام میخواستم بدونم ازمایش ژنتیک قبل ازدواج چقدر طول میکشه جوابشو بدن ؟
پاسخ : سلام. بستگی به برنامه ریزی آزمایشگاه دارد و چند هفته به طول خواهد انجامید.  [ 1392-07-16 01:11:22 ]
سوال : سلام دو نفر كه با هم اشنا شدن و ميخوان رابطه ي جنسي برقرار كنند از كدام يك از روشهاي تشخصي ايدز استفاده كنند كه قابل اطمينان تر باشه؟ hiv pcr -elfa...و اگر يكي از طرفيي كه مدت زمان خيلي كمي از ابتلا شدنش به ايدز گذشته باشه كدام يك از اين ازمايش ها نشان ميده ؟ براي هپاتيت و ويروس اچ پي وي از چه ازمايشي بايد استفاده كرد؟
پاسخ : سلام. بهترین آنها برای این منظور پی سی آر است.  [ 1392-07-16 01:08:58 ]
سوال : سلام كسي كه رفتاره پرخطر داشته حتي فرض رو بر اين بگيربم كه شريك جنسيش به احتمال خيلي زياد به ويروس ايدز مبتلا بوده ولي ازمايش hiv pcr او منفي باشه چقدر اين ازمايش قابل اطمينانه؟
پاسخ : سلام. احتمال انتقال ایدز از یک فرد آلوده طی هر نزدیکی 5% است.  [ 1392-07-16 01:07:25 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من 146 روز بعد از رابطه جنسی آزمایش HIv با دستگاه ecl کیت های نسل چهارم ( آنتی پادی- آنتی ژن ) دادم که شکر خدا جواب منفی بود و در این مدت هیچ گونه علایم مشکوکی نداشته ام. آیا تکرار تست لزومی دارد؟ با تشکر
پاسخ : سلام. در حال حاضر بهترین روشها به ترتیب پی سی آر- ایمونوفلورسانس -الیزا و گاما ایمونواسای هستند.  [ 1392-07-16 01:04:13 ]
سوال : با سلام 1-جواب تتستمو در این لینک قرار دادم. اخر نفهمیدم چه نوع تستیه p24 یا ab/ag یا elisa ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همشو نوشته. ایا این جواب در هفته 12 از قطعیت بالایی برخورداره؟؟ 2- تست p24 اگر یک ماه بگذره دیگه فایده ای نداره و فقط تو یک ماه قابل قبوله؟ با تشکر http://www.uploadax.com/images/10780038083547411773.jpg
پاسخ : سلام. نتیجه منفی پس از 12 هفته با اجتمال زیاد برای همیشه منقی خواهد بود.  [ 1392-07-16 01:01:00 ]
سوال : salam.man 2 sale pish rabete maghadi dashtam.hengame shostesho meghdare kami khon(hengame khoshkardan roye dastmal)moshahede kardam.momken ast bekaratam asib dide bashad? chegone motmaen shavam? merc
پاسخ : سلام. خیر . رابطه دو سال پیش موجب خونریزی حالا نمی شود و احتمالا بکارت سالم است. مقعد خون را به یک جراح و دستگاه تناسلی خارجی خ.د را به یک متخصص زنان نشان دهید تا علت خونریزی مشخص شود.  [ 1392-07-10 21:25:50 ]
سوال : سلام كسي كه به هپاتيت سي مبتلا بشه چند مدت بعد در ازمايشش نشون ميده؟
پاسخ : سلام. پس از دو ماه اکثر آزمایشات نشان دهنده خواهند بود.  [ 1392-07-10 21:21:52 ]
سوال : سلام و عرض ادب اقای دکتر ...ازمایش خون دادم ای نتیجشه نظرتون چیه اقای دکتر CBC WBC 6.81 RBC 6.44 HGB 13 HCT 39.4 MCV 61.2 MCH 20.2 MCHC 33 PLT 239000 RDW 19.4 NEUT 55.5 LYMP 34.7 MONO 7.5 EOS 2.2 BASO 0.1 HYPOCHROMIA+ MICROCYTES+ ANISOCYTOSIS+ HIV.......Negative HBsAg......Negative Anti-HCV......Negativ VDRL/RPR......Negativ اقای دکتر پسر هستم 31 ساله
پاسخ : سلام. شما باید یک آزمایش هموگلوبین الکتروفورز داده از نظر بتا تالاسمی مینور مورد بررسی قرار گیرید  [ 1392-07-10 21:20:58 ]
سوال : سلام اقای دکتر من علایمی مثل درد عضلانی گلو درد بثورات پوستی دارم و ازمایش دادم اچ ای وی الیزا 4 بار مثبت شد و در سازمان انتقال خون دوباره ازمایش دادم مثبت شد ولی وسترن بلاتم منفی بود چه کاری باید انجام بدم
پاسخ : سلام. شما باید با یک فوق تخصص روماتولوژی مشورت فرمایید.  [ 1392-07-10 21:18:40 ]
سوال : با سلامی دوباره .معذرت مزاحم شدم.درمورد سوال با کد 6105910 در مورد اینکه شما گفتین ثانیا من آزمایشی را سراغ ندارم که بتوان طی آن با نمونه گیری از سر انگشت آلفا تالاسمی را تشخیص داد!. احتمالا شما اشتباه متوجه شدم بگم که با سر سوزن رو شیشه لام خون رو ریختن و گذاشتن تو رنگ .بعد از گذشت یک ساعت و گذاشتن زیر دستگاه نمیدونم میکروسکوب بوده یا ... اینطوری تشخیص الفا دادن .خودم هم قبلش cbc داده بودم و ارونم نگاه کردن!؟با سپاس از زحمات شما
پاسخ : سلام. من متوجه شدم. روش تشخیص آلفا تالاسمی با دیدن خون رنگ شده در زیر میکروسکوپ نیست .  [ 1392-07-10 21:17:09 ]
سوال : با سلام خدمت شما آقای دکتر یک سئوال از خدمت شما داشتم. من به تازگی نزدیکی داشتم و البته دخولی صورت نگرفته و تنها تماس آلت با قسمت بیرونی بوده . من همیشه پس از هربار نزدیکی حتما دستشوئی میرم و آلت خودم رو میشورم ولی اینبار بعد از دفعه اول این کار رو نکردم و چند دقیقه بعد(حدود 20 دقیقه بعد) که بار دوم رو انجام دادم کلاهک آلتم با بخش بیرونی تماس داشته .نگرانی من از اینه که آیا احتمال داره که به علت تمیز نبودن باقی مانده اسپرمی باقی مونده باشه و همین امر باعث بارداری احتمالی بشه؟ با تشکر از شما
پاسخ : سلام. این احتمال بسیار کم است. اگر 255 میلیون اسپرم در روز 12 تا 16 قاعدگی در نزدیک گردن رح ریخته شود احتمال بالای حاملگی وجود دارد، در غیر این صورت نه.  [ 1392-07-10 21:15:03 ]
سوال : سلام از چند روز بعد از رابطه ي جنسيه بسيار پرخطر جواب ازمايش hiv pcr قابل اعتماده؟ روشه بهتري هم براي تشخيص ايدز وجود داره؟
پاسخ : سلام. یک هفته بعد. خیر همین بهترین روش است.  [ 1392-07-10 21:09:05 ]
سوال : سلام هنوز هم بيماري هاي مقاربتي ناشناخته اي وجود دارند كه باعث به وجود امدن مشكلات جدي اي شوند؟
پاسخ : سلام. خیر بیماریهای مقاربتی متعدد همه در کتب پزشکی ذکر شده اند.  [ 1392-07-10 21:07:16 ]
سوال : ﺳﻼﻡ ﺩﮐﺘﺮ . ﻣﻦ ﯾﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﭘﺮ ﺧﻄﺮ ﺟﻨﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﺎ ﮐﺎﻧﺪﻭﻡ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ 2 ﺩﯾﻘﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﮐﺎﻧﺪﻭﻡ ﺑﻮﺩﻩ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺍﯾﺪﺯ ﭼﻘﺪﺭﻩ؟ﺿﻤﻦ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﯼ ﺍﻟﺘﻢ ﺟﻮﺵ ﻫﺎﯼ ﺭﯾﺰ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ . 2 ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻫﻢ ﯾﮑﻢ ﺗﺐ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﻫﻢ ﺑﯽ ﺣﺎﻟﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﺮﺱ ﻭ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻋﻼﯾﻢ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺧﻮﺩﺷﻮ؟ ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﯾﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ
پاسخ : سلام. شما باید ضایعات روی آلت را به یک متخصص اورولوژی یا متخصص پوست نشان دهید و از او کمک بخواهید. 6 هفته پس از رابطه نیز یک آزمایش الیزا برای HIV انجام دهید.  [ 1392-07-10 21:06:19 ]
سوال : سلام لطفا جواب منو بدین این جواب ازمایشمه برای 4 سال قبل rbc=4.44 hb=13.3 ht=35.5 mcv= 80 mch= 30 mchc= 37.5 pl= 335 rw= 15.3 ایا کم خونی دارم یا این جواب ممکنه الان تغییر کنه مرسی
پاسخ : سلام. خیر 4 سال پیش کم خونی نداشته اید ولی ممکن است طی این 4 سال خداناکرده پیدا کرده باشید مثلا کمبود آهن.  [ 1392-07-10 21:03:51 ]
سوال : سلام.فرق بين روش هاي تشخيص بيماري ايدز چيه؟ تستecl-pcr-eliza-elfa
پاسخ : سلام. هر یک از این روشها از نظر تجهیزات و بالنتجه قیمت متفاوت بوده در صد خطاهای آنها، سرعت آنها و زمان مثبت شدن آنها فرق میکند.  [ 1392-07-10 21:00:23 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences