پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام ، آقاي دكتر حدود ٤ ساعت پيش رابطه بدون كاندم داشتم و حالا ترس مبتلا شدن به hiv,aids دارم ، آيا دارويي براي مصرف و جاوگيري زود از hiv,aids موجود هست؟ (مثل ld و hd ! Morning after pill) و اينكه بهترين زمان انجام آزمايش كي است؟ ممنون
پاسخ : سلام. خیر داردیی وجود ندارد. برای آزمایش پی سی آر باید یک هفته صبر کرد و برای الیزا 6 هفته.  [ 1392-11-26 19:37:21 ]
سوال : سلام.بهترين روش براي تشخيص ايدز چيست؟
پاسخ : سلام . روش PCR.  [ 1392-11-26 19:35:21 ]
سوال : سلام اقاي دكتر.يكي از دوستان چندين بار با زني شركا متعد داشته و مبتلا به ايدز بوده رابطه ي محافظت نشده داشته و در اين رابطه كلاميدا هم منتقل شده به دوستم.بنابراين نگرانه كه ايدز منتقل شده باشه.با گذشت بيش از يك سال ازمايش 3 بار pcr داده جوابش منفي بوده مقدار cd4 هم 640 بوده.علائم ايدز رو هم خودش و هم خانومش علائم ايدز رو دارن .ميشه به جواب منفيه اين ازمايش اعتماد كرد؟يا ايشون جز موارد خاص است كه در ازمايشش نشون نميده ويروس رو؟
پاسخ : سلام. علائم ایدز معمولا 10 ستا پس از ابتلا بروز میکنند. احتمال منفی کاذب تست نزدیک صفر است.  [ 1392-11-26 19:34:25 ]
سوال : سلام سيستم ايمني بدن در برار ويورس هپاتيت A-D-E- مقاون ميكنه و ان هارا ميتونه از بين ببره؟ در مورده بیماری مونونوكلئوز عفونی چه طور؟
پاسخ : سلام. هپاتیت D و E ممکن است به حالت مزمن تبدیل شوند ولی برای A چنین احتمالی نزدیک صفر است و معمولا توسط سیستم اینی از بین می رود. بدون وجود نقص ایمنی منونوکلئوز عفونی هم مرحله ای حاد را طی کرده بهبود می یابد.  [ 1392-11-25 02:08:00 ]
سوال : سلام دو نفري كه با هم ميخوان رابطه بر قرار كنن براي شناسايي ايدز بخوان از ازمايش تركيبي استفاده كنن لازمه كه الايزا و وسترن بلات رو به عنوان انتي بادي و p24 وrt-pcr رو به عنوان انتي ژن انجام بدن يا انتخاب الايزا و rt pcr كافيه؟
پاسخ : سلام. آزمایش الیزا کافی به نظر می رسد زیرا 95% صحت و دقت دارد.  [ 1392-11-25 01:58:26 ]
سوال : سلام ازمايش hiv rt-pcr , p24 چند روز پس از ورود ايدز به بدن مثبت ميشوند؟لازمه ي كه هردوي اينها با هم گرفته بشه يا rt-pcr به تنهايي كفاف ميكنه؟
پاسخ : پی سی آر یک هفته بعد از ورود ویروس مثبت می شود. انجام توام صحت نتیجه را افزایش می دهد.  [ 1392-11-24 13:36:21 ]
سوال : با سلام، من جوانی 30 ساله هستم که متاهل می باشم. یک هفته قبل با خانمی رابطه داشتم که دارای سکس متعدد بوده. تنها مورد مشکوک تماس آلت من با مایع واژنی ایشون بود و دخولی صورت نگرفت. لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا بنده ریسک اچ آی وی رو دارم و برای چه آزمایشی و چه موقع باید مراجعه کنم. با تشکر
پاسخ : سلام. اگر وی 100% ایدز داشته احتمال انتقال به شما 5% می باشد. 6 هفته پس از این اتفاق آزمایش HIV انجام دهید.  [ 1392-11-24 13:34:01 ]
سوال : سلام اقاي دكتر.احتمال ابتلا به سرطان بيضه در كساني كه سابقه ي نهان بيضگي دارن چه قدره؟ 2.با چه ازمايشي ميشه فهميد كه فرد مستعد ابتلا به سرطان بيضه هست يا نه؟چون با اطلاعاتي كه از سايت شما به دست اوردم فهميدم ميشه سرطان رو قبل از وقوع تشخيص داد
پاسخ : سلام. احتمال سمینوم بیضه در این افراد 4 برابر بیشتر از افراد معمول جامعه است. در چنین مواردی فرد باید هر 6 ماه یکبار توسط اورولوژیست مورد معاینه قرار گیرد و آزمایشات لازم نیز برای او درخواست شوند.  [ 1392-11-24 13:31:36 ]
سوال : با سلام.من روز 12 سیکلم مقاربت داشتم ازروش اورزانسی استفاده کردم 9روز بعدش آزمایش بتا دادم گفتن 8 اما تا الان که 2روز از تاریخ پریودیم گذشته پریود نشدم.یعنی باردارم؟
پاسخ : سلام. برای اینکه بتوانیم به نتیجه آزمایش بتا هاش سی جی اعتمادی بیش از 95% داشته باشیم باید 45 روز از آخرین قاعدگی گذشته باشد.  [ 1392-11-24 13:27:07 ]
سوال : سلام سيستم ايمني بدن بر هپاتيت c-d-a-e- غلبه ميكنه؟احتمالش زياده كه اين نوع هپاتيت ها باعث مشكلاته جدي اي بشه؟
پاسخ : هر یک از این انواع هپاتیت سیر خاص خودشان را دارند. مثلا هپاتیت آ موجب ایمنی بدن شده خودبخود بهبود می یابد ولی هپاتیت سی می تواند مزمن شده اگر همراه با هپاتیت بی باشد سرطان کبد را پس از گذشت چند دهه ایجاد کند.  [ 1392-11-24 13:21:13 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.مردی 31 ساله هستم که وقتی میرم دستشویی ادرار کنم چه موقعی که حجم ادرار زیاد باشد و چه موقعی که حجم ادرارم کم می باشد بعد از پایان ادرار و با توجه به اینکه تخلیه کامل انجام میدم دوباره موقعی که بلند میشم چند قطره ادرار میاد و باعث رنجش خاطر من میشود خواهشمندم در این زمینه من را راهنمایی کنید. با تشکر
پاسخ : سلام. این احتمالا بخاطر حجم ناچیزی است که درون مجرای ادراری تحتانی باقی می ماند و با ایستادن شما در اثر جاذبه تخلیه می شود. مشکلی وجود ندارد ولی با اینحال با یک اورولوژیست هم مشورت کنید.  [ 1392-10-03 01:38:28 ]
سوال : سلام. جناب دکتر سوال کنونی من شاید به گونه ای تکراری باشد اما چون در سوالات قبل مدت زمان دقیقی قید نشد است مایلم بدانم به طور کلی دوام و اثر ویروس HIV در خارج از محیط بدن مثلا روی زمین یا فرش حدودا چند ساعت است؟ در ضمن از پاسخگویی بسیار سریع شما به سوال قبلی بینهایت سپاسگزارم.
پاسخ : سلام. خشک شده این ویروس در محیط با احتمال 95% آنرا نابود میکند.  [ 1392-09-30 19:56:09 ]
سوال : سوال : با عرض سلام یه پسر 20 ساله مجرد هستم دکتر گفت واریکوسل وهیدروسل دارم میخواستم بدونم این دو بیماری چگونه بوجود می ایند ممنون!!!!!!!!!!!!
پاسخ : سلام. واریکوسل اتساع عروق وریدی در کیسه اطراف بیضه هاست و در صورت صلاحدید اورولوژیست باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. هنگامیکه فشار هیدرواستاتیک مسبب این اتساع عروقی بسیار بالا باشد نشت مایع از جدار عروق به داخل کیسه بیضم مسبب هیدروسل می شود.  [ 1392-09-30 19:54:17 ]
سوال : سلام.میخواستم بدونم اگر کسی مبتلا به هپاتیت شده باشه,بعد از چند وقت نشانه هاش و عوارضش مشخص میشه؟اگر نشانه ای وجود نداشت,از روی آزمایش خون مشخص میشه؟لطفاً اگر میشه اون نشانه های اولیه که در بیشتر افراد اونا اول ظاهر میشن رو بگین.ممنون
پاسخ : سلام. هپاتیت می تواند بی علامت ، حاد، مزمن و حتی شدید و کشنده خودنمایی کند. بهترین راه برای تشخیص آن انجام آزمایشات سرولوژیک است. تشخیص با پی سی آر از هفته های 2 تا 4 پس از تمای با ویروس ممکن است و از طریق سرولوژت از 2 ماه بعد. در بیشتر افراد علائم غیر اختصصی یک عفونت ممکن است بروز کند.  [ 1392-09-30 19:51:06 ]
سوال : سلام. من گاهی پوست لب یا قسمتهای داخلی دهان یا حتی گاهی قسمتهایی از زبان خود را به ویژه در زمان هایی که استرس دارم با دندان میکنم. اغلب اوقات (نه همیشه) خونریزی هم ندارد. آیا اگر خوراکی خشکباری که روی فرش افتاده است(در خوابگاه زندگی میکنم) در دهان بگذارم خطر ابتلا به HIV وجود دارد؟ لازم به ذکر است معمولا بیش از 4 یا 5 ساعت در روز اتاق خالی است
پاسخ : سلام. چنین احتمالی نزدیک به صفر است ولی بطور کلی در دهان قرار دادن یک خوراکی بر روی زمین افتاده اشتباه بوده نباید انجام شود.  [ 1392-09-30 19:40:42 ]
سوال : سلام خسته نباشید.دوست صمیمی من ناقل بیماری هپاتیت هست.امروز بر حسب اتفاق موقع خداحافظی،میخواستیم لپ همو بوس کنیم ولی لب هامونو بوس کردیم.میخواستم بدونم امکان داره به من منتقل شده باشه یا نه؟
پاسخ : سلام. گرچه این احتمال کم است ولی صفر نیست. بیاد دارم در زمان دانشجویی یکی از هم کلاسیهای ما بیماری با هپاتیت آ را معاینه میکرد که از وی واگرفته مبتلا به هپاتیت شد.  [ 1392-09-29 18:43:33 ]
سوال : باسلام آقای دکتر یکی از همکارام هپاتیت b داره و در نوع کارمون ممکنه دستامون بعضی وقتا زخمی بشه دو تا سوال هپاتیت b دارم : 1-اگرتیر آنتی بادی در اثر تزریق واکسن بالای 100 باشد برای بدن مصونیت میاره؟یعنی حتی اگر خون آلوده وارد بدنم بشه نباید نگران بشم؟ 2-اگر دست سالم به خون خشک شده برخورد کنه ولی همون دست یه ساعت بعد زخمی بشه احتمال انتقال وجود داره؟
پاسخ : سلام. هپاتیت بی از طریق پوست سالم معمولا منتقل نمی شود ولی رعایت جوانب اجتیاط همیشه الزامی است و دوری جستن از اتفاقات خطرناک. اگر شما 3 بار یادآور واکسن هپاتیت را دریافت کرده اید این تیتر ظاهرا در حد معقول است.  [ 1392-09-29 18:40:29 ]
سوال : سلام اقاي دكتر.هپاتيت C-D-E-A-درمان دارد؟
پاسخ : سلام. خیر هیچ بیماری ویروسی درمان ندارد مگر اینکه توسط سیستم ایمنی بدن از بین برود.  [ 1392-09-29 18:23:57 ]
سوال : با سلام. دو هفته است که همسر بنده به گفته دکتر های متعدد دچار نوعی ویروس شده است. از علائم بیماری ایشان درد پهلوها، تب پس از قرار گیری در محیط بیرون از منزل، تعرق بسیار زیاد در زمان خواب و اخیراً اسهال است. الیته سرفه هایی که از قبل و بدلیل سینوزیت مزمن در ایشان بوده همچنان ادامه دارد. طی این مدت به پزشکان زیادی مراجعه کرده که تشخیص آنها ویروس است. نگرانی من این است که همه داروهایی که تا این لحظه مصرف کرده بی نتیجه بوده و بیماری او هیچگونه بهبودی نیافته است. البته یکی از پزشکان احتمال عفونت را داد ولی هیچ آزمایشی برای ایشان تجویز نکرد. لطفاً نظر خود را در مورد این علائم بفرمایید. با تشکر
پاسخ : سلام. اگر گفته های ایشان صحیح باشد و ویروسی در کار باشد درمانی بجز درمانهای علامتی مثل تب بر ، ضد سرفه و ضد درد نیاز نیست. زیرا اولا هنوز دارویی برای از بین بردن ویروس ساخته نشده ثانیا عفونت ویروسی معمولا خودبخود بهبود می یابد.  [ 1392-09-27 09:49:53 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.جناب دکتر من 24 سال دارم و 1 سال است که نامزد دارم.به علت مشکلاتی فعلا قادر به ازدواج نیستیم اما من تمایل به نزدیکی دارم.نامزدم 19 سال دارد و طبق گفته دکتر زنان دارای بکارت ارتجاعی است(که البته در خانوادشان ارثی است).آیا نزدیکی با ایشان تا زمان ازدواج تاثیری در نتیجه ی برگه پزشکی قانونی دارد؟ یعنی در معاینات نهایی مشخص می شود که قبلا دخول انجام شده یا خیر؟. با تشکر از زحمات بی دریغ شما.
پاسخ : سلام. اولا خیر اگر پرده ارتجاعی باشد و سالم بماند در معایته مشخص نخواهد شد. ثانیا این موضوع که ما ارزش یک زن را به یک پرده چند میلی متری بدانیم سنتی است مربوط به ایرانیان 3000 سال پیش . چرا شما جوانان شروع نمیکنید و این سنن پست و فاسد را دور بیندازید و هنوز به آن مقید هستید؟.  [ 1392-09-27 09:44:34 ]
سوال : سلام.دکتر بنده به دلیل تورشن بیضه چپمو در سن 16 سالگیی از دست دادم . . ( الان هستش ولی به اندازه یه نخود ) و دکتر میگه عیبی نداره . . .سوالم اینه : با توجه به اینکه بیضه راستم 42 میلیمتره میدونم افراد یک بیضه با 2 بیضه فرقی ندارند ولی اندک فرقی که دارند . این را میخوام بدونم . . .همچنین میزان منی بنده میشه بعد از برداشتنی یک بیضه کم بشه ؟
پاسخ : سلام. اگر دلواپسی شما از بابت پاروری است باید یک آزمایش Seminal analysis بدهید. اگر تعداد اسپرمهای شما از 60/0000/000 بیشتر بود که مشکلی ندارید. ولی اگر کمتر هم باشد امروزه با روشهای IVF میتوان باروری و لقاح را القا کرد.  [ 1392-09-27 09:38:36 ]
سوال : با سلام و خسته نباشین.من بعد از 1 ماه رابطه ازمایش ایدز به روش AB+AG دادم جواب negative بود و p24=0.18 بود یعنی کمتر از 0.9 بعد از گرفتن ازمایش 1هفته بود که احساس سرما می کردم که سرما خوردم و بدش سینزیت هم دارم که عود کرد بعد از خوردن 5 عدد تاوانکس بهتر شدم .سر درد و گلودرد و اسهال هم اصلا نداشتم.چقدر میتونم به جواب ازمایش اطمینان کنم؟ممنون می شم از راهنمایی تون
پاسخ : سلام. شما 6 هفته بعد از ماجرا آزمایش الیزا یا گاما بدهید. اگر منفی بود موضوع منتفی است.  [ 1392-09-27 09:34:32 ]
سوال : با سلام جواب آزمایش زنتیک چند ماه به طول خواهد کشید با تشکر
پاسخ : سلام. آزمایشات ژنتیکی انواع مختلفی دارند که هر یک به زمان خاص خود نیاز دارد. بهتر است به یک مرکز ژنتیک با نسخه خود مراجعه کنید تا زمان دقیق را مشخص کنند.  [ 1392-09-27 09:32:37 ]
سوال : سلام اقای دکترمن و نانزدم 18ابان نزدیکی داشتیم بعد از پنج روزبعدازمصرف قرص اورژانسی من پریودشدم و طبق تاریخ منظم پیش ازمصرف قرص بایدنهم اذرپریودمیشدم که نشدم . ضمنا برا اطمینان دوبارتست بتا دادم باراول4.2وباردوم7گزارش شد بازم احتمال بارداری هست؟
پاسخ : سلام. خیر . با این شرح حال بارداری رخ نداده است.  [ 1392-09-27 09:30:58 ]
سوال : با سلام خدمت شما اقای دکتر من بعد از ارتباطی دهانی در ماه 2 الیزا ازمایش دادم منفی بود در ماه 3 الیزا مثبت شد به سازمان انتقال خون رفتم ازمایش دادم الیزا مثبت ولی وسترن بلات منفی بود 3 ماه بعد یعنی در ماه 6 ازمایش دادم مجدادا الیزا مثبت ولی وسترن منفی بود به مرکز تحقیقات ایدز تهران رفتم پی سی ار دادم منفی بود ودر یک ماه بعد تقریبا ماه 7 الیزا ترکیبی در مرکز تحقیقات دادم که منفی بود الان چه کاری باید انجام بدم حدودا 3 ماه زبانم زخم و سوزش شدید داره ایا باز هم ممکنه ایدز باشه چه ازمایشی باید دوباره بدهم آیا ممکنه در دوره پنجره باشم
پاسخ : سلام. اگر وسترن بلات منفی شده بیماری وجود ندارد. بجای الیزل یک آزمایش گاما هم بدهید برای رفع وسواستان.  [ 1392-09-19 21:25:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences