پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام دکتر عزیز . من 24 ساله هستم . همسرم زیگیل تناسلی داشت با پماد درمان شد و الان 6 ماهه هیچ نشونه ای در بدنش نداره . من هم 3تا ریز داشتم ، ک با پودوفیلین درمان شدم و منم 5 ماهه ک دیگه نشونه ای ندارم .. ب توصیه دکتر چون زیر 26 سال بودم واکسن گارداسیل هم زدم و فقط نوبت سومش مونده ک ماه دیگه بزنم . سوالم اینه : آیا انجام اورال سکس با همسرم و تماس من با ترشحات بدن ایشون ، میتونه دوباره مشکل ساز باشه حتی الان ک دیگه زیگیلی وجود نداره ؟ دوم اینکه برای اقدام ب بارداری و رابطه ی محافظت نشده ، تماس ترشحات بدنشون با واژن و رحم من ممکنه دوباره موجب عود زیگیل بشه یا نه ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ : سلام. انتقال زگیل تناسلی اصلا ربطی به ترشخات ندارد. انتقال این بیماری با سایش دو پوست یا دو مخاط از یکی به دیگری است. شما باید مرتب با آزمایش پاپ اسمیر و ترجیحا انجام PCR دراین آزمایش مورد بررسی قرار بگیرید.  [ 1393-03-20 01:46:54 ]
سوال : با سلام بالا رفتن آلدولاز 6.1 وcpk171ووldh272چه علتی دارد نیاز به چه متخصص دارد؟ با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. آلدولاز منشا ماهیچه ای و کبدی داردو به متخصص داخلی مراجعه فرمایید.  [ 1393-03-20 01:42:42 ]
سوال : سلام آقای دکتر من رابطه جنسی با خانمی که اصلا نمیشناختم داشتم و بعد از 20 روزآزمایش ( hiv An(|+||)&(p24 Ag. و. (hiv P24 Ag(vidas. دادم و همین ها رو روز 31 هم تکرار کردم ضمنا روز 21 هم آزمایش HIV PCR (Qualitative انجام دادم که نمونه رو از شهرستان فرستادن تهران و نتیجه این بود The hiv RNA was not detected in the serum sample by RT-PCR ی‌میخواستم بپرسم خیالم میتونه راحت باشه؟ با تشکر از شما
پاسخ : سلام. منفی شدن پی سی آر جای نگرانی باقی نمی گذارد.  [ 1393-03-20 01:40:25 ]
سوال : سلام آقای دکتر بنده هفته پیش آندوسکوپی کردم. و نتیجه آن چنین است: No sign of malignancy is seen. GASTRIC MUCOSA , ANTRUM, BIOPSY: Active chronic gastritis/mild. Note: Geimsa staining for Hpylori is positive .(few) دکترم این درمان را برای مدت 10 روز تجویز کرد: کلاریتومایسین250(وسط غذا 1 عدد شب و 1 عدد صبح)- مترودینازول500(1 عدد صبح و 1 عدد شب بعد از غذا)- نپتوپرازول 20(1عدد شب و 1عدد صبح قبل از غذا)- بنده بیماری cml دارم که تقریبا درمان شده ام. بابت هلیکوباکتر استرس زیادی دارم. آیا با این شیوه به طور کامل درمان می شوم؟
پاسخ : سلام. با احتمال زیاد درمان قطعی ایجاد می شود. نگران نباشید.  [ 1393-03-20 01:38:33 ]
سوال : Ba salam Aya viruse tabkhale tanasoli az yek khahar be khahare digar montaghel mishavad masalan az neshastam ruye toilet? Ya faghat az tarighe kensi? Va inke aya agar kasi tabkhale tanasoli dashte bashad va dafeye digar faghat ruye labhayash bezanad aya inham tabdil be tanasoli mishavad?
پاسخ : سلام. بلی عدم رعایت بهداشت و مثلا تماس با توالت می تواند عامل بالقوه انتقال این ویروس باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود داردو تیپ 2 فقط در ناحیه تناسلی عفونت ایجاد می کند و تیپ یک همه سطح بدن.  [ 1393-03-20 01:37:11 ]
سوال : سلام اقای دکترو من در سایت http://ircha.tums.ac.ir/ که مربوط به مرکز تحقیقاته ایدز است مدتیه فعالیت دارم چندین نفر تو این سایت اعلام کردن که ازمایش ایدز اون ها بعداز 2سال مثبت شده یعنی قبل از اون ازمایش الایزا و pcr و وسترن بلات انجام دادن اما همگی منفی بوده بعد از 2سال همگی مثبت شده.علتش چیه؟تعداد این افراد کم نبوده که همچین اتفاقی براشون پیش اومده.ساب تاب جددی وارد ایران شده که کیت های ایران قار به تشخیص نیست یا اینکه کیت ها چینی و معیوب هستند؟
پاسخ : سلام. بهتر است جهت بحث در این مورد با آزمایشگاه من تماس تلفنی با شماره 03135228677 داشته باشید.  [ 1393-03-20 01:33:17 ]
سوال : باعرض سلام.ببخشید بعد گذشت یک یادو سال از رابطه جنسی با کاندوم دادن تست الایزا کافی است یانه
پاسخ : سلام. بلی .  [ 1393-03-20 01:30:49 ]
سوال : باعرض سلام بنده یک سال ونیم سال پیش رابطه جنسی با یک خانم داشتم با کاندوم یک بارهم تست الایزا دادم منفی بود .سوالم اینکه بعد این مدت تست الایزا وجود اچ آی وی رو تشخیص میده یا نه بعد ای وقت تست الایزا فایده ای نداره خواهشا جواب بدید ممنون مهمه
پاسخ : سلام. الیزا 6 هفته بعد نتیجه را نشان میدهد. صحت این تست 96% است.  [ 1393-03-20 01:30:11 ]
سوال : مرد:wbc 8, RBC 5.9, HGB 13.9, HCT 46.2, MCV78.3, MCH 23.6, MCHC30.1,PLT AG 179,RDW_SD41.5, RDW_CV13.6,HGB A2 2.7 زن:WBC7.6, RBC4.66 , HGB12.4, HCT38.5, MCV82.6, MCH26.6, MCHC32.2, PLT229 RDW_SD40.6, RDW_CV12.6, HGB A2 3.8 میتوانیم ازدواج کنیم یا راه درمان دارد. کمکم کنید. به ایمیلم پاسخ دهید. منتظرم
پاسخ : با احتمال 95% این ازدواج بلامانع است.  [ 1393-03-20 01:28:05 ]
سوال : لطفا جواب سوالم را به ایمیلم بفرستید.چگونه با شما میشه تماس گرفت
پاسخ : جنابعالی می توانید با آزمایشگاه دکتر صمصام شریعت با تلفنهای 03135228677 و 03135225194 تماس بگیرید. من بعد از ظهر ها در خدمت شما خواهم بود.  [ 1393-03-20 01:26:16 ]
سوال : با سلام خدمت جناب دکتر، خسته نباشید، عرضم به حضور شما اینکه سوالم در خصوص تبلیغات دستگاه تن تاک (چربی سوز) و کفش تن تاک می باشد، آیا عملکرد این دستگاه و این کفش طبق تبلیغات می باشد؟ یعنی از نظر علمی واقعیت داره یا صرفا تبلیغاته؟ باتشکر
پاسخ : صحت هیچیک از این تبلیغات در کتب علمی مورد تایید قرار نگرفته است.  [ 1393-03-20 01:24:11 ]
سوال : با سلام میکروب هلیکوباکتر از طریق بزاق دهان به کسی سرایت میکنه؟ مثلا اگه من سوپ بخورم کسی ته مونده غذامو بخوره اونم هلیکوباکتر گرفته؟
پاسخ : سلام. انتشار عفونت این باکتری با مصرف غذاها و آب آلوده رخ داده و معمولا کودکان با شنا در استخرهای آلوده به فاضلاب، رودخانه ها و نوشیدن آب آلوده و خوردن سبزیجات نپخته به این عفونت مبتلا می شوند. ولی بهر حال آلوده شدن یک عضو از یک خانواده احتمال آلودگی سایر اعضا را بالا می برد.  [ 1393-03-20 01:22:04 ]
سوال : سلام من یک دختر 19 ساله هستم در آزمایش CBC من نتایج به این شرحه: WBC:4.6 RBC:4.38 HGB:6.9 HCT:27.3 MCV:62.3 MCH:15.8 MCHC:25.3 PLT:260000 میخواستم بدونم من تالاسمی دارم یا نه و اگر دارم چه تالاسمی و چیکار کنم؟ متشکر
پاسخ : سلام. به نظر من شما یک آنمی فقر آهن دارید . ولی برای تایید این حدث بایید فرییتین خون خود را اندازه گیری کنید.  [ 1392-12-13 13:55:20 ]
سوال : : با سلام و خسته نباشید.من این هفته یک آزمایش خون دادم که به خاطر جوابش خیلی به هم ریختم خواهش میکنم بهم کمک کنید و بهم بگید آیا من هپاتیت دارم و اگر هست قابل درمان هست یا خیر.این جواب آزمایش منه: hbs-ag negative anti hiv negative anti hcv negative hbc-ab(total) positive ممنون میشم جوابمو بدید.
پاسخ : سلام. اگر از بابت hbc-ab(total) positive نگران هستید باید بگویم که مثبت بودن این آزمایش نشان ایمنی بدنتان در برابر ویروس فوق است نه نشانه بیمار بودن. پس جای نگرانی نیست.  [ 1392-12-13 13:51:07 ]
سوال : سلام من مشکل کم خونی منیور دارم و میخوام با خانومی که مطمئن نیست کم خونی مینور داره چن سال دیگه ازدواج کنم. میخواستم بپرسم که چه آزمایشایشاتی باید انجام بدیم تا بفهمیم می تونیم با هم ازدواج کنیم یا نه؟
پاسخ : سلام. برای این خانم آزمایشات CBC و هموگلوبین الکتروفورز انجام دهید.  [ 1392-12-13 13:48:16 ]
سوال : با سلام برای ازمایش مدفوع انتی ژن هلیکوباکتر از چنر روز قبل نباید امپرازول مصرف نکرد؟
پاسخ : سلام. از نظر تئوریک این دارو بر روی باکتری و سیستم اینی تاثیری ندارد و می توان همزمان با مصرف آن آزمایش مدفوع نیز داد .  [ 1392-12-13 13:44:08 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من آزمایشهای قبل از ازدواج رفتم خودم تالاسمی آلفا نوع سیس و همسرم تالاسمی مینور میباشد چند درصد مشکل پیش خواهد آمد لطفا پاسخ کامل دهید با تشکر
پاسخ : سلام. احتمال 25% بروز مشکل جدی در جنین وجود دارد که ممکن است با سقط در همین حد همراه باشد.  [ 1392-12-07 21:17:22 ]
سوال : سلام دکتر...من 24 سالمه (مرد) میخواستم ازتون بپرسم که آیا من میمور هستم یا خیر ؟؟؟ نتیجه آزمایشم ایناست : MCV 76.0 که نرمالش 78-100 MCH 24.5 که نرمالش 26-34 RBC 6.28 که نرمالش 4.50-5.90 باقی موارد آزمایشم نرماله .میخواستم بدونم ازدواج من با یک شخص مینور مشکل داره یا خیر ؟؟؟اگه داره چاره اش چیه؟؟؟ممنون
پاسخ : سلام. این نتایج با یک بتا تالاسمی مینور سازگار نیست. ولی آزمایشات شما با نتایج نرمال هم فاصله دارند بنا بر این هموگلوبین الکتروفورز برای شما پیشنهاد میکنم و اگر نتیجه نرمال بود و وسواس شما هم پابرجا آزمایشات ژنتیکی به روش FISH .  [ 1392-12-04 01:34:29 ]
سوال : با عرض سلام به دکتر محترم : سوال من ای هست که ایا ا ز تست بیوپسی میتوان بیماری HIV را مشخص کرد دو ماه گذشته در بیمارستان لوگان در شهر بریزبن واقع در استرالیا اندوسکپی داشتم و بیمارستان به من زنگ زد که اونجا رفتم و مرا مورد بازپرسی های پزشکی قرار دادند در نتیجه ی ازمایش به من گفتند که به ویروس هلیکو بکترپیلوری مبتلا هستم و از من خواستند که ازمایش HIV بدهم که قبول کردم ولی به من گفتند که ماه دیگه یعنی فبریواری ۱۲۱۲۰۱۴ باید به انجا مراجعه کنم تا نتیجه ازمایش را بگیرم که مرا از لحاظ روانی بهم ریخته است چون دکتر به من گفت که تمام معده ام مبتلا به قارچ شده است ،میتواند علایم HIV/AIDS باشد
پاسخ : سلام. ویروس ایدز موجب نقص در سیستم ایمنی انسان شده عفونتهایی غیر معمول را سبب میگردد. ار آنجایی که عفونت قارچی معده هم نوعی عفونت غیر معمول است ایشان به وجود ویروس ایدز در شما مشکوک شده اند. ولی شک با یقین فاصله زیادی دارد. بعلاوه بجز ویروس ایدز عوامل دیگری هم موجب نقص ایمنی و عفونتهای غیر معمول خواهند بود. مثلا داروهای شیمی درمانی چنین اثری دارند.  [ 1392-12-04 01:29:19 ]
سوال : با سلام. اگر شخصی اورال سکس داشته باشد و مایع منی داخل دهانش بریزد امکان انتقال چقدر است؟ اگر زنی ناقل HIV باشد و از طریق اورال سکس، همسرش (مرد) را آلوده کند، آیا امکان دارد که در دفعات بعدی که فقط اورال سکس باهم دارند دوباره این ویروس از مرد به زن انتقال یابد و مثل این باشد که دوباره این ویروس وارد بدن زن شده و در جواب آزمایشات زن تاثیر گذار باشد ( چون برای جواب دقیق آزمایش گفته شده 3 ماه نباید رابطه پر خطر داشت تا جواب قطعی باشد)؟
پاسخ : سلام. احتمال انتقال ویروس از مرد به چه از راه اورال و چه واژینال نزدیک به 15% می باشد. وقتی ویروس یکبار وارد بدن شد سیر خود را طی کرده با ورود مجدد سیر جدیدی نخواهد داشت.  [ 1392-12-04 01:23:35 ]
سوال : سلام اقای دکتر .من حدود 138 روز پیش یه رابطه محافظت نشده داشم .بعد 2هفته دچار سرما خوردگی شدم که هنوز گلو درد از بین نرفته به مدت 4 ماه دکتر گوش حلق بینی گفتند زمینه الرژیک هستش و چند وفتی سوزش قسمت کاردیا معده و حات تهوع دارم بنده در روز16 p24 و روزهای 6 و 18 و 30 و 37و50و 65و 78 و 85و96 و 111و130ازمایش الیزا دادم و روز 47 هم pcr که همه منفی بود و از طرف مقابل هم در روز 3 و 57 روز بعد رابطه ازمایش گرفتم که منفی بود ..بنظر شما احتمال الوده شدن بنده چقدر است؟؟؟؟ با تشکر…
پاسخ : سلام . اگر PCR 10 روز بعد منفی باشد، قضیه منتفی است.  [ 1392-11-26 19:51:28 ]
سوال : جناب دکتر حدود دو هفته پیش در سلف دانشگاه غذای من که مرغ سوخاری بود متاسفانه روی زمین افتاد و من بر اثر گرسنگی و البته سهل انگاری قسمت های رویی آن را دور ریختم (البته دقیقا نمیدانستم از کدام سمت روی زمین افتاده است) و چندتکه کوچک از وسط آن را خوردم که سریعا هم پشیمان شدم. انتهای سقف دهان من اندکی ملتهب (و یا شاید هم زخمی) بود که البته بعد از صرف غذا متوجه شدم. اکنون احساس میکنم روی زبانم زخم بسیار کوچکی دارم به طوری که نه چندان ملتهب است اما وجود آن را حس میکنم. البته من از کودکی گاهی به دلیل مصرف چای داغ یا ادویه جات یا خوردن تخمه های شور از این گونه زخم ها داشته ام.
پاسخ : باکتریهایی که در کف و دیوارهای اماکن عمومی هستند معمولا فقط عفونتهایی محدوده شونده ایجاد میکنند. گرچه برخی از آنها به بسیاری از آنتی بیوتیکها مقاومت دارند!.  [ 1392-11-26 19:45:31 ]
سوال : سلام توی ctscan از شکمم نوشته که طحال برجسته به نظر میرسد علتش چیه؟ میتونه خطرناک باشه؟
پاسخ : سلام. طحال عضوی است لنفاوی و هر عاملی که موجب تورم غدد لنفاوی شود می تواند موجب بزرگی طحال هم بشود. آیا بیماری خونی وهمولیز نداشته اید؟. بهتر است با فوق تخصص خون شناسی ملاقات داشته باشید.  [ 1392-11-26 19:41:12 ]
سوال : سلام ، آقاي دكتر حدود ٤ ساعت پيش رابطه بدون كاندم داشتم و حالا ترس مبتلا شدن به hiv,aids دارم ، آيا دارويي براي مصرف و جاوگيري زود از hiv,aids موجود هست؟ (مثل ld و hd ! Morning after pill) و اينكه بهترين زمان انجام آزمايش كي است؟ ممنون
پاسخ : سلام. خیر داردیی وجود ندارد. برای آزمایش پی سی آر باید یک هفته صبر کرد و برای الیزا 6 هفته.  [ 1392-11-26 19:37:21 ]
سوال : سلام.بهترين روش براي تشخيص ايدز چيست؟
پاسخ : سلام . روش PCR.  [ 1392-11-26 19:35:21 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
گزارش مواردی از اتوپسی (کالبد شکافی ) جنین و نوزاد
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences