پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام ، دختری دو سال ونیم داردم که مدت سه ماه است از درد زانوی راست رنج می برد. درد در هنگام خوابیدن خیلی بیشتر است و دائما با مسکن (بروفن)می خوابد و وقتی بیدار می شود اثر مسکن تمام شده ودرد شروع می شود. در بیداری اگر مسکن مصرف نکند بعد از یکی دوساعت گرم شدن دردش خوب می شود. تمام آزمایشات ، ام آرآی وعکس هسته ایش خوب است .لطفا مرا راهنمایی کنید ببخشید آیا بلافاصله آزمایش دادن بعداز مصرف مسکن یا کلسیم در نتیجه آزمایش تاثیر دارد؟
پاسخ : سلام. اگر متخصصین اطفال و ارتوپدی بیمار را معاینه کرده اند و مشکل حادی را مطرح ننموده اند نگران نباشید. ممکن است درد رشد باشد که در اثر رشد و فشار بر استخوان ایجاد می گردد.  [ 1393-11-06 20:59:23 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر. من بیماری بواسیر و به طبع گاهی خونریزی هم دارم. از چند سال پیش به خاطر سکونت در خوابگاه و استفاده از توالت خوابگاه و گاها خونریزی، استرس شدید گرفتم. الانم تصمیم به عمل گرفتم ولی همه بیمارستانها قبل عمل تست hiv میگیرن. به نظر شما امکان انتقال وجود داشته. همیشه هنگام شستشو شلنگ رو چک میکردم که خونی نباشه. دارم دیوونه میشم از فکر و خیال. ممنونم ازتون.
پاسخ : سلام. این آزمایش عملی روتین برای جراحی است و ربطی به سابقه افراد ندارد. آزمایش را انجام داده سیر معمول را طی کنید.  [ 1393-11-06 20:50:55 ]
سوال : سلام ، بنده دو ماه پیش یک رابطه جنسی داشتم که طرف مقابل با اطمینان کامل از سالمتش گفت ، اما 10 روز پس ار رابطه دچار گلو درد و سرما خوردگی شدم و الان که 60 روز از اون رابطه مگذره یک گلو درد یک روزه و یک سرما خوردگی دو روزه بعد از اون رو پشت سر گذاشتم و کاملا خوب شدم و لی دو رور هست که مدفوعم شل شده ولی در هر روز فقط یک بار اتفاق میفته و نمیشه اسمشو اسهال گذاشت ، البته عضلات و مهره پشت بدنم هم دچار گرفتگی و درد شده ، البته این اتفاق گاها برام پیش میاد بدلیل نوع نشستنم، ایا من مشکوک به ایدز هستم؟ خواهش مندم کمکم کنید،چون اصلا شهامت آزماش دادن رو ندارم و از ترس ناشی از این قضیه کل تنم داره میلرزه!
پاسخ : سلام. علائم ایدز 5 سال پس از ابتلا شروع به ظاهر شدن می کنند!.  [ 1393-11-06 20:49:17 ]
سوال : با سلام من آزمایش ESR دادم که جواب آن 9mm/hr بود و جواب ازمایش CRP منفی بود ولی لازم به ذکر است که من از دو روز قبل از ازمایش آزیترامایسین 500 را به صورت 12 ساعتی مصرف می کردم.یعنی در کل قبل از ازمایش پنج عدد قرص خوردم،آیا مصرف این دارو می تواند بر ازمایش من تاثیر داشته باشد؟؟؟؟؟؟ پاسخدهی سریع شما موجب خرسندی بنده می شود با تشکر
پاسخ : سلام. خیر این آنتی بیوتیک بر این دو آزمایش تاثیری ندارد.  [ 1393-11-06 20:47:17 ]
سوال : سلام.اقای دکتر چند روز پیش ازمایش خون دادم پرستار به روش ونوجکت از من خون گرفت ولی هولدر رو عوض نکرد و گفت هولدر رو عوض نمیکنیم بعد با دو لوله خلا خون گرفت اگر هولدر الوده به ایدز باشه چقدر امکان الودگی من هست اینقد میترسم که فک میکنم سوزن هم عوض نشده؟در صورت الودگی چه تستی بدم؟ مرسی
پاسخ : سلام. سوزنها حتما عوض می شوند ولی در صورت شک 2 ماه دیگر آزمایش الیزا انجام دهید.  [ 1393-11-06 20:46:06 ]
سوال : سلام تست انتی بادی برای ازمایش اچ ای وی من 0.8 شده. با توچه این گه جواب تست من به 0.9 و 1 نزدیکه ممکنه من این ویروس رو داشته باشم؟ من تا حالا شاید 10 بار ازمایش داده باشم همه ش منفی بود. رابطه ایم نداشتم فقط در حد بوسه ... اما وسواس فکری پیدا کردم از اخرین رابطمم 3 ماه میگژشت که ازمایش دادم و منفی بود. لطفا راهنماییم کنید ممنون
پاسخ : سلام. تست منفی است والسلام.  [ 1393-11-06 20:44:53 ]
سوال : با سلام و احترام خدمت آقای دکتر بی زحمت بفرمایید که با منفی شدن هر دو آزمایش پی سی آر و آنتی بادی (به روش الیزا) پس از 26 روز و 3 ماه پس از یک رابطه محافظت نشده 1- آیا می توان گفت فرد 100 درصد مبتلا به ایدز نیست . با این ملاحظه که گلودرد پس از 3 روز از رابطه شروع شده ولی هنوز خوب نشده است. 2-آیا نیاز به آزمایش دیگری هست یا نه؟ با تشکر
پاسخ : سلام. بله ایدز رد می شود. علل دیگر گلو درد را باید با کمک متخصص گوش و حلق وبینی بررسی کنید.  [ 1393-11-06 20:39:00 ]
سوال : سلام,من تو انتقال خون میخواستم خون بدم ک گفتن نتیجه آزمایش مثبت شده آزمایش رو فرستادن تهران ک جواب اومدINDبعد تست مجدد گرفتن ک بازم مثبت شد,ریسس انتقال خون گفت امکان نداره ای بیماری رو داشته باشی برو بیرون آزمایش بده منفیه,من بعد دوماه بیرنون آزمایش دادم منفی بود,الان کدومو باور کنم؟؟؟خ.اهش میکنم جواب بدید
پاسخ : سلام . شما یک PCR هم انجام بدهید تا نتجه نهایی مشخص شود.  [ 1393-11-06 20:35:55 ]
سوال : با سلام.وقتی میگیم ویروس 50درصد احتمال عفونت زایی دارد آیا این احتمال احتمال بالایی است و مواجه با ویروس احتمال ابتلا را دارد؟
پاسخ : سلام. بهر حال این احتمال هم قابل توجه است و باید مورد بررسی قرار گیرد.  [ 1393-11-06 20:34:15 ]
سوال : با سلام تو خاندان ما کسی تالاسمی مینور نداشته یعنی موردی نبوده میخواستم بدونم تالاسمی مینور ارثیه؟؟ امکانش هست که من تالاسمی مینور داشته باشم؟
پاسخ : سلام. بله این بیماری ارثی و بدون علامت است. شما برای بررسی خودتان یک آزمایش CBC انجام دهید.  [ 1393-11-06 20:32:46 ]
سوال : با سلام من حدود یک سال حدودا ماهی 2 یا 3 بار هر چی میخورم رو بالا میاوردم تا اینکه ای اواخر شدید شد روزی 3 یا 4 بار بالا میاوردم، آزمایش دادم مشکلی نداشتم دکتر برام آندسکوپی نوشت که موقعه انجام دادن گفت مشکلی نداری فقط یه مقدار کم قرمزه شاید معده ات عصبی هست بعد کهجواب نمونه اومد گفت باید چند ماهه دیگه آزمایش تکرار شود چون معده ات التهاب دارد و هیچ دارویی ننوشت اینمجواب نمونه آندسکوپی no evidence of chronic H.pylori microoraganism: No seen Activity: negative atrophic: changes: absent intestinal metaplasia: compelete intestinal metaplasia dysplasia or malignancy: absent میشه شما توضیح بدین
پاسخ : سلام. خلاصه این جوابها اینست: نرمال!. استفراغ علل مختلفی دارد که همه در معده متمرکز نیستند. مثلا التهاب گوش میانی هم با استفراغ همراه است. باید بررسی بیشتر انجام دهید.  [ 1393-11-06 20:30:57 ]
سوال : سلام و خسته نباشيد من حدود ٣ماه و ١٠ روز با شخصى كه از سلامت او مطمئن نيستم رابطه ى محافظت نشده از مقعد داشتم كه دخول صورت نگرفت ولى آب پيش انزال به بدنم خورد و همچنين سكس دهانى داشتم،بعد از ٣٤ روز از رابطه در يكى از مراكز معتبر تست آنتى ژن دارم كه در قسمت result
پاسخ : سلام. برای آزمایش باید 6 هفته از رابطه گذشته باشد.  [ 1393-11-06 20:27:38 ]
سوال : سلام. خسته نباشید. من از رابطه مشکوکی که داشتم دقیقا شش هفته میگذزه. ایا الان تست بدم یا بازم صبر کنم. به پزشک چی بگم؟ چون دستور ازمایش رو پزشک باید بنویسه تا ازمایشگاه ازمایش بگیره.البته این درمانگاهی که من میرم اینطوریه. بگم که منو چه ازمایشی بفرسته؟ اگه مثبت بود باید چیکار کنم؟
پاسخ : سلام. مستقیما به آزمایشگاه مراجعه کنید و درخواست آزمایش الیزا برای HIV را بدهید.  [ 1393-11-06 20:26:14 ]
سوال : سلام وخداقوت خدمت دکتربزرگوار؛ باعرض پوزش من۲تاسوال دیگرپرسیدم اماجوابی دریافت نکردم لطف میکنیدجواب ازمایشم روبگیدسپاس
پاسخ : سلام. معذرت می خواهم. من برای پاسخگویی نام بیماران را نمی خوانم و نمی دانم سئوال شما چه بوده لطفا در صورت امکان مجددا بفرستید.  [ 1393-11-06 20:24:48 ]
سوال : سلام استاد خیلی سوال پرسیدم اما جواب ندادین.خواهشمیکنم جواب بدین خیلی استرس دارم.اگه بد از سه ماه آزمایش بدیم در مراکز مشاوره و منفی باشه جای نگرانی هست؟بعد از اون هم رابطه داشتم.یعنی دو ماهه.تو این دو ماه دو سه باری رابطه داشتم با یه شخص ثابت.و این آزمایشو حدودا ده روز پیش انجام دادم و منفی بود.دو سه روزی هست که در قسمت واژنم خارش دارم.از دکتر زنان پرسیدم گفت قارچه.آیا من ایدز دارم؟قارچ دلیل دیگه ای غیر ایدز داره؟البته چند روزی بود که لباس زیرمو به صورت خیس میپوشیدم.تو رو.خدا جپاب بدین
پاسخ : سلام. قارچ واژن شایع بوده در اثر عدم رعایت بهداشت کافی است. اگر شما 2 ماه بعد از آخرین تماس مشکوکتان آزمایش الیزل بدهید و منفی باشد تمام نگرانی ها را کنار بکذارید.  [ 1393-11-06 20:22:37 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر گرامی. از اینکه وقت می گذارید و جواب می دهید بسیار ممنونم. پسری 26 ساله هستم. آزمایش الکتروفورز و CBC برای تشخیص تالاسمی دادم که نتایج به این صورته: WBC=5.54 RBC=5.74 HGB=14.1 HCT=40.6 MCV=70.7 MCH=24.6 MCHC=34.7 PLATELETS=235 RDW-CV=12.8 PDW=11.3 MPV=10.1 P-LCR=25.6 Hgb A1=97.3 Hgb A2=2.7 آزمایشگاه بهم گفت تالاسمی بتا ندارم ولی مشکوکم به آلفا. اگر امکان داره کمی توضیح بدید چه چکار باید بکنم. با تشکر.
پاسخ : سلام. در هر فرد چهار ژن برای زنجیر آلفا وجود دارد و بسته به کمبود آنها چهار حالت مختلف ایجاد می شود. اگر هر 4 تا نباشند جنین سقط می گردد. اگر 3 تا نباشند آلفا تالاسمی ماژور ایجاد می شود که در دوران کودکی می میرند. اگر دو تا نباشند نوع مینور است و اگر یکی غایب باشد هیچ علامتی ندارد. اگر برای شما نوع مینور تشخیص داده شده با PCR می توان آنرا بررسی و تایید یا رد کرد.  [ 1393-11-06 20:19:52 ]
سوال : با سلام من وسواس داشتن ویروس hiv رو دارم دو سال پیش دو بار به فاصله 10 ماه خون اهداء کردم. بعد از ان رابطه خارج از خانواده نداشته ام آیا نتایج آزمایشات روی خون اهدایی قابل اعتماد است یا مشخصا باید آزمایش خون بدم.
پاسخ : سلام. بله، نتایج آزمایشات سازمان انتقال خون قابل اعتماد هستند.  [ 1393-11-06 20:13:06 ]
سوال : با عرض سلام.همیشه این سوال واسه من پیش میاد که موقع رابطه جنسی کاندوم به چه صورت از ابتلا به ایدز محافظت میکنه.معمولا ترشحات خانوم ها از کاندوم پیشروی میکنه و با قسمت بدون روکش و با پوست مرد تماس پیدا میکنه؛آیا این باعث انتقال hiv از زن به مرد میشه؟اصلا کدوم قسمت آلت مرد باعث جذب hiv میشه؟ممنون میشم اگه راهنمایی در این رابطه بکنین مطمعنم واسه خیلی ها این سوال پیش میاد.
پاسخ : سلام. پوست اگر زخمی نباشد به ورود ویروس مقاوم است. بجز تبخال که مستقیما پوست را هم مورد تهاجم قرار می دهد اکثر عفونتها از مخاط مجرای ادراری تناسلی وارد می شوند.  [ 1393-11-06 20:11:59 ]
سوال : سلام .اقاي دكتر من تازه فهميدم ازمايش پي سي ار من كيفي بوده Qualitative real tim pcr method using rotor gene ايا چون من دو سال ونيم از رابطم ميگذره اين تست فايده داشته يا بايد به صورت كمي تست بدم.مرسي از راهنماييتون
پاسخ : این تست هم قابل اعتماد است.  [ 1393-11-06 20:09:15 ]
سوال : سلام و عرض ادب خدمت اقای دکتر.... مخواستم بگم یه پسر ۲۴ سالم، دیروز با یه زن خیابانی که به نظرم مبتلا به ایدز بود سکس داشتم، قابله ذکر است که ۲ بار کاندومم بدونه اینکه متوجه شم پاره شده بود(هر ۲بارم زمانی بوده که التم داخل بوده) اما قابل ذکر است که به محضی که متوجه شدم منی رو بیرون ریختم و التمو با صابون شدم و به زور ادرارم کردم(اولین تجربه سکسم با زن فاحشه بود) اقای دکتر الان دارم از استرس میمیرم تورو خدا کمکم کنید
پاسخ : سلام. احتمال انتقال ویروس اط یک زن مبتلا به مرد 5% است. شما 32 ماه دیگر یک آزمایش الیزا برای HIV انجام دهید.  [ 1393-11-06 20:07:53 ]
سوال : سلام ازمایش AB & AG رو انجام دادم جوابش 0.82 بود این مقدار به 1 نزدیکه. دلیلش چیهه ممکنه من مبتلا باشم؟ سپاس برای hiv
پاسخ : سلام. آنتی ژن و آنتی بادی چه چیزی؟. واحد آن چقدر بوده؟. برای هر عفونتی ممکن است ایم آزمایشات داده شود!  [ 1393-11-06 20:05:54 ]
سوال : با سلام.میخواستم بدونم مدت ماندگاری دقیق ویروس زگیل معمولی نه تناسلی بیرون بدن انسان چند دقیقه یا ساعت هست؟
پاسخ : سلام. ماندگاری این ویروس در محیط ناچیز است و برای انتقال تماس مستقیم فرد با فرد نیاز است.  [ 1393-10-09 12:14:31 ]
سوال : درود بر شما. من حدود سه هفته پیش با خانمی نزدیکی با کاندوم داشتم که در اواخر متوجه پارگی کاندوم شدم بعد از سه هفته گلویم چرک کرده و غدد لنفاوی زیر گردنم سمت چپ کمی متورم است. خیلی ترسیدم. آیا اینها میتواند علائم ابتلا به اچ آی وی باشد؟؟
پاسخ : درود. این احتمال کم و ناچیز است.  [ 1393-10-09 12:06:57 ]
سوال : سلام. خسته نباشید. من از رابطه مشکوکی که داشتم دقیقا شش هفته میگذزه. ایا الان تست بدم یا بازم صبر کنم. به پزشک چی بگم؟ چون دستور ازمایش رو پزشک باید بنویسه تا ازمایشگاه ازمایش بگیره.البته این درمانگاهی که من میرم اینطوریه. بگم که منو چه ازمایشی بفرسته؟ اگه مثبت بود باید چیکار کنم؟
پاسخ : سلام. شما به یک آزمایشگاه خصوصی مراجعه کنید و درخواست تست الیزا برای ایدز داشته باشید.  [ 1393-10-09 12:06:14 ]
سوال : با عرض سلام من مرداد ماه خون دادم تست HIV من مشکوک اعلام شد بعد از چهار ماه بعد که برای خون دادن رفتم از من نمونه برای آزمایش گرفتند وکه تست وسترن بلات منفی ولی الایزا مثبت بوده.در ضمن همان روز به یک آزمایشگاه خصوصی رفتم که تست الایزا وECL منفی اعلام شد آیا این جوابها قابل اطمینان است.در ضمن به هیچ وجه رفتار پر خطر جنسی نداشته ام.
پاسخ : سلام. منفی بودن وسترن بلات برای رد بیماری کافی است.  [ 1393-10-09 12:04:53 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences