پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام. جناب دکتر من بایه خانمی رابطه داشتم.25 روزبعدازرابطه ازمایش p24 و 73 روز از بعدازرابطه ازمایش HIV(1+2 دادم و منفی بود.مدتی بعددونه هایی تو پاهام و دستم بیرون امد که ریز و سر انها سفید است با توجه به اینکه پوست من چرب هست و روی صورت و پشت کمرم جوش میزند ولی تو پام و دستم نزده بوده و این دونه ها وقتی عرق میکنم زیاد میشود و دوباره کم و خوب میشود و دوباره میزند.بعد از 110 روز از رابطه در سازمان انتقال خون.خون دادم و با روش الیزا مورد ازمایش قرار گرفت و منفی بود.ولی این دونه ها بازم تو پام میزند و خوب میشود.استرس زیادی دارم. احتمال بیماری HIV هست یا خیر و خیالم راحت باشد؟نظر شما چیست؟
پاسخ : سلام. خیر ایدز نیست. دانه های فوق را با پززشک متخصص پوست مطرح کنید.  [ 1393-07-12 14:17:54 ]
سوال : سلام.23 ساله هستم.در گزارش سونوگرافی نوشته تود ی کلسیفیه در بیضه ی چپ دیده شد که به احتمال زیاد ضایعات عفونی یا گرانولوماتوز قدیمیه کلسیفیه میباشد؟ابعاد و اکوی بیضه طبیعی1.اقای دکتر این توده های کلسیفیه چی هستن همون میکرولیتیاز هستن؟در جواب یکی از کاربران نوشتید میکرولیتیاز در تومرهای ژرم سل بیضه علامت دار 8 برابر بیش از افراد بدون تومر است ولی در تومرهای بدون علامت نه.منظور از بیضه ی علامت دار و بدون علامت چیه؟
پاسخ : سلام. تومر علامت دار به علت وجود علامت توسط بیمار یا معاینه پزشک به راحتی قابل کشف است. ولی تومر بدون علامت توسط بیمار یا بامعاینه کلینیکی کشف نمی شود.  [ 1393-07-12 14:13:44 ]
سوال : سلام جناب دكتر،خسته نباشيد. من ١ فروردين رابطه محافظت شده اي انجام دادم كه ٢ ساعت قبلش بدنم را اصلاح كرده بودم و به اين دليل خراش هاي ريزي روي بدنم بود و اين خانم در حال انجام كمي خون روزي كردن . كه اين ماجرا فكر من رو داره به ديوانگي ميكشونه. تو ماه فروردين و ارديبهشت و خرداد و تير و مرداد و ٢٢ شهريور تست ecl در ازمايشگاه مطمئن انجام دادم كه به گفته انها تست ecl پيشرفته ترين تست در زمان حال هست .كه به لطف خدا منفي بود الان ميخوام ازدواج كنم و ميخواستم بدونم ايا تست ماه ششم من قابل اتكا هست يا به تست ديگري نياز دارم ؟
پاسخ : سلام. حساسیت و اختصاصیت تست الکتروکمی لومینسانس با الیزا تفاوت چندانی ندارد. بهر حال منفی شدن پس از 6 ماه نشان عدم ابتلا است.  [ 1393-06-30 10:39:45 ]
سوال : سلام.تومور بیضه اگر خوش خیم باشد فقط خود تومور باید خارج بشه یا کله بیضه باید برداشته بشه؟
پاسخ : سلام. این بستگی به میزان درگیری بیضه دارد. اگر ناحیه کوچکی از بیضه درگیر باشد برداشت نومر کافی است ولی اگر همه آن را گرفتار کند اورکیکتومی یا برداشت همه آن صورت می گیرد.  [ 1393-06-30 10:32:47 ]
سوال : با سلام.ویروس زگیل تناسلی در خارج بدن تا چه مدتی زنده میماند؟
پاسخ : سلام. اگر این ویروس در دمای اتاق و در جایی خشک باشد پس 1، 3 و 7 روز به ترتیب 100%، 50% و 30% از قدرت عفونت زایی خود را حفظ خواهد کرد.  [ 1393-06-30 10:28:02 ]
سوال : سلام.من یه جوان پسر 20 ساله هستم.یکی از بیضه هایم دو برابر بیضه دیگری است(البته مدتی خود ارضایی میکردم).ایا این یک مشکل است؟چکار باید بکنم؟
پاسخ : سلام. خود ارضایی هیچ اثر منفی بر بیضه ندارد. اما حتما باید شما توسط متخصص اورولوژی معاینه شوید.  [ 1393-06-23 01:47:19 ]
سوال : سلام اقاي دكتر من بعد يه اتفاق توي ارايشگاه مه تيغ چند بار مصرف منو اصلاح كردن ، و باعث خراش در گردن من شد حساس به ويروس ايدز شدم ، من بعد ٢ هفته از اين اتفاق دچار سينه پهلو شدم و ١ هفته بعد اسهال طوري كه دفعات مورد نياز بيش از ١ در ٢ روز نبود كه حدود ١ هفته طول كشيد ، من ١هفته بعد دچار كهير پوستي شدم طوري بود كه وقتي حمام ميرفتم يا خيلي عرق ميكردم بالا ميمد ولي در حالت عادي مشكلي نبود ، بعد ١ هفته روي زبونم سفيد بود وقتي مسواك زدم خوب شد ولي ٣ روز كه نزدم دوباره سفيد شد تست ايلزا و p24 بعد ٥٨ روزمنفي بود ايا اين برفك و ايدزه
پاسخ : سلام. ضعف ایمنی حاصل از ایدز چند سال بعد از ابتلا است نه چند هفته!!. تست منفی هم به معنی رد بیماری است.  [ 1393-06-23 01:45:43 ]
سوال : با سلام و عرض ادب، نتایج آزمایش من به صورت زیر می باشد: WBC=4.98 RBC=6.42 MCV=68.5 MCH=22.1 MCHC=32.3 و همینطور در آزمایشهای دقیق تر: Hb A= 97% Hb A2= 2.5 آیا من مبتلا به تالاسمی مینور می باشم؟
پاسخ : سلام. این نتایج با بتاتالاسمی مینور سازگار نیستند ولی علت میکروسیتوز شما باید کشف شود.  [ 1393-06-23 01:42:58 ]
سوال : با سلام احتمال انتقالاچ ای وی از روی زخمی که دلمه بسته چقدر ه؟ من در روز 40 تست اچ ای وی 1 و 2 دادم منفی بود ولی توی یکسری از سایتها خوندم باید حتما 6 ماه بگذره.ایا مبتلا شدم؟
پاسخ : سلام. زخم دارای دلمه گرچه برای انتقال ویروس راه مناسبی نیست ولی بهرحال خطر وجود دارد. اگر پس از 6 هفته الزا منفی شده با احتمال 95% خیالتان راحت باشد.  [ 1393-06-23 01:41:09 ]
سوال : سلام خسته نباشید. این نتایج آزمایش خون هست. جنسیت دختر. مقدار WBC = 7 نرمال آزمایشگاه 4-10 هست. RBC = 5.6 و نرمال 3.5 تا 5.6 هست. HB = 10 و نرمال 11.5 تا 16.4 هست. HCT = 38 و نرمال 36 تا 47 هست. MCV = 67.86 و نرمال 76 تا 96 هست. MCH = 17.86 و نرمال 26 تا 34 هست. MCHC = 26.32 و نرمال 30 تا 36 هست. PLAT = 354 و نرمال 150 تا 450 هست. مقدار HBA2 هم اندازه گیری شده که 2.8 بوده و سطح نرمال آزمایشگاه 2g تا 3.5g نوشته شده و عادی هست.تا قبل از این آزمایش قرص فولیک و هیچی مصرف نمیشده.ممنون میشم بفرمایید چقدر احتمال مینور هست و چقدر احتمال فقر آهن؟ آیا سطح نرمال hba2 میتونه قطعیتی بر مینور نبودن باشه؟
پاسخ : سلام. این داده ها با بتاتالاسمی مینور سازگار نیست. هموگلوبین A2 تا این حد به بتا تالاسمی مینور نمی خورد. مقادیر مرزی ممکن است شک برانگیز باشد ولی نه این مقدار. بهر حال گرچه بتاتالاسمی مینور در شما رد می شود ولی آنمی میکروسیتیک موجود در شما باید تحت بررسی بیشتر قرار گرفته نوع دقیق آن مشخص گردد.  [ 1393-06-23 01:33:24 ]
سوال : با سلام من پسری 22 ساله هستم و مجرد نتیجه سونوگرافی از بیضه ها : در بررسی سونوگرافی از ناجیه اسکروتوم هردو بیضه در اندازه و با اکوزنیسیه طبیعی مشاهده گردید. فوکوس های اکوژن متعدد کوچک و تا حدودی کلسیفیه در پارانشیم هردو بیضه مشاهده میشود که مطرح کننده میکرولیتیازیس میتواند باشد و این یافته میتواند پی درامدی برای پروسه های نئوپلازیک در آینده باشد .منظور از اینکه میکرولیاتیز میتونه باعث پروسه های نئوپلازیک بشه چیه؟پروسه های نئوپلازیک چیه ؟همون سرطان؟
پاسخ : نئوپلاسم تومر است که می تواند خوش خیم یا بدخیم (سرطانی) باشد. میکرولیتیاز در تومرهای ژرم سل بیضه علامت دار 8 برابر بیش از افراد بدون تومر است ولی در تومرهای بدون علامت نه. با اینحال بهتر است شما به صورت دوره ای مثلا هر 6 ماه یکبار توسط متخصص اورولوژی تحت معاینه قرار گیرید.  [ 1393-06-23 01:27:23 ]
سوال : سلام اقای دکتر من ا ازمایشگاهتون تماس گرفتم . گفتند تست اچ ای وی در هفته 6 قطعی هست. توی سوالات دوستان هم شما همینطور جواب دادید . اکثر ازمایشگاهها هم همین طور جواب دادند. ولی سایتهایی مثل http://ircha.tums.ac.ir یا مرکز اتیدز ایران تست در ماه 3 و 6 را معتبر می دونن. احتمال اینکه تست نگاتیو هفته 6 در هفته 8 یا 12 مثبت بشه چقدر هست؟
پاسخ : سلام. آزمایش معمول و دقیق برای این بیماری الیزاست که پس از 6 هفته مثبت می شود. آزمایش وسترن بلات 6 روز بعد از ابتلا مثبت می شود!. اگر تست الیزا در هفته 6 منفی بود مثبت شدن آن بعید به نظر میرسد.  [ 1393-06-23 01:15:56 ]
سوال : با سلام وادب بنده ده روز پیش رابطه جنسی با کاندوم داشتم و همه اصول بهداشتی را رعایت کردم اما فردای انروز با سرگیجه تهوع گلودرد و کهیر بیدار شدم! بعد از سه روز ازمایش خون دادم و wbc نرمال داشتم و دکتر پس از معاینه گفت هیچ مشکلی نداری و هیچ عفونتی هم نداری اما بعد از گذشت ده روز همچنان کمی سنگینی گلو و خارش و کهیر دارم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید ایا لازم است تست ایدز بدهم و اگر لازم است چه تستی و چه موقع (بنده ساکن اصفهان هستم ایا مرکز درمانی خاصی پیشنهاد می فرمایید؟) با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. ضعف ایمنی و استعداد به عفونت چند سال پس از ابتلا به ایدز است نه روز بعد !!!!. اگر خواستید 50 روز دیگر تست الیزا هم بدهید که حتما منفی است.  [ 1393-06-21 23:37:45 ]
سوال : سلام . من همسرم در یک آزمایشگاه 3 بار روی نمونه ایشان تست آچ آی وی دادند که هر 3 بار مثبت بود ( به روزش الایزا ) . من هم در همان روز نمونه دادم که 2 بار تست کردند که مال من هر دو منفی بود . چقدر احتمال کاذب بودن نمونه همسرم وجود دارد . رفتیم پیش متخصص عفونی و گفتند احتمالا مثبت کاذب هست و بهمون نسخه داد تا بریم انتقال خون ساری و اونجا آزمایش بدیم و گفت تایید اونها ملاکه نه تایید آزمایشگاههای خصوصی . میگفت آزمایشگاه خصوصی باید نمونه رو میفرستاد برای وسترن بلات . ممنون میشم ج بدید . احتمال داره مثبت کاذب بوده باشه ؟ من خودم هر چند ماه انتقال خون ، خون اهدا میکنم و سالمم .
پاسخ : سلام. بلی متاسفانه برخی از آزمایشگاهها برای ارزان تمام شدن تست از روشهایی نامعتبر استفاده می کنند. برای همسر شما باید وسترن بلات داد و انشا. الله که جواب منفی است.  [ 1393-06-21 23:34:38 ]
سوال : با عرض سلام خدمت اقای دکتر من پسری هستم در حدود یک ماه پیش رابطه ای با دختری داشتم که از سالم بودنش اگاه نیستم میخواسم بدونم بعد چند وقت ازمایش hbv ag/hbv ab/hcv باید بدم تورو خدا بگین بم دارم دیوونه میشم توروخدا التماس میکنم
پاسخ : سلام. پس از 6 هفته.  [ 1393-06-21 23:31:15 ]
سوال : با سلام،من 17 سال سن دارم حدود 6 ماه خونریزی بینی داشتم و یک ماهی هست که مکررا خونریزی شدید دارم،سردرد ،تنگی نفس ،حالت تهوع دارم و دستها و پاهام هم درد می کنه کم اشتها شدم و کاهش وزن پیدا کرده ام خواب آلودگی شدید و کم خونی دارم ایا امکان داره سرطان خون داشته باشم به پزشک مراجعه کردم اما تا آماده شدن جواب آزمایش باید منتظر بمانم در ضمن در کورکی رگ بینی ام دچار پارگی شده بود لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ : سلام. شایعترین علل خونریزب بینی علل موضعی مانند خشکی محاط است. تشخیص سرطان خون فقط با دیدن نمونه لام خون محیطی توسط پاتولوژیست امکان پذیر است و بس.  [ 1393-06-21 23:30:04 ]
سوال : با سلام و عرض ادب میبخشید آقای دکتر در صورت داشتن یک رابطه جنسی حفاظت نشده یا مشکوک برای اطمینان چه مدت بعد بایستی تست هپاتیت و ایدز داد و چه نوع تستی بهتر است؟ (آیا این تست ها انواع مختلفی دارد و بهتر است کدام انجام شود؟)
پاسخ : سلام. پس از 6 هفته آزمایش نتیجه می دهد. ارزانترین و نسبتا دقیقترین آزمایش الیزا است. آزمایشات دقیقتر بسیار گرانتر هستندو دقت آنها 2% بیشتر است.  [ 1393-06-21 23:27:12 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد من بعد ٥٥ روز بعد يه اتفاق ازمايش HIV Ab&ag(p24)رو دادم كه در ازمايشگاه پارسيان انجام شد چقدر احتمال درستي هست
پاسخ : سلام. احتمال صحت 97% است.  [ 1393-06-21 23:24:23 ]
سوال : سلام.در سونوي رنگي كه انجام دادم نوشته چند توده ي كلسيفيه در بيضه ي چپ ديده شد.به احتمال زياد ضايعات عفوني يا گرانولوماتوز قديميه كلسيفيه ميباشد.اين ها خطر ابتلا به سرطان بيضرو افزايش ميدن؟سابقه ي خانوادگي ندارم.23 ساله هستم.متشكرم
پاسخ : سلام. خیر ضایعات گرانولومی مزمن نظیر سل و سیفیلیس احتمال سرطان بیضه را به میزان بسیار ناچیز افزایش می دهند. مهمترین عامل مستعد کننده سرطان بیضه عدم نزول بیضه است.  [ 1393-06-21 23:23:12 ]
سوال : س جناب دکتر من حدود ٣ ماه پیش سرنگی در دستم فرو رفت که مشکوک شدم روز ١۴ p24 دادم و ۶ هفته بعد الیزا ک نتیجه منفی شد,ولی الان ٢ ماهه ک گلودرده بی دلیل دارم و نگرانم,بنظرتون اگه الان pcr بدم نتیجه ١٠٠% هست و ایا بازم لازمه بعد از ۶ ماه الیزا بدم؟؟
پاسخ : همان آزمایشات برای رد بیماری کافی است. برای گلودرد خود هم به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.  [ 1393-06-21 23:16:06 ]
سوال : سلام دکتر برای پیشگیری لازم هست واکسن هپاتیت ب بزنم ؟مرسی
پاسخ : سلام. با ت.جه به شیوع نسبتا زیاد این بیماری در ایران همه افراد در معرض خطر باید واکسینه شوند.  [ 1393-06-21 23:13:18 ]
سوال : سلام من یه پسر همجنس باز هستم و چند بار با یه پسر مشکوک سکس مقعدی داشتم بدون کاندوم !!! البته هیچ دخولی نبود ولی سره کلاهک وآلتم به قسمت اسفنکتر وقسمت خارجی مقعد طرف مقابل خورد ولی وارد نشد. و اسپرمم ر روی قسمت خارجی مقعد او ریخته شد .چند درص احتمال دارد به ایدز مبتلا شده باشم؟
پاسخ : سلام. در هر بار انجام سکس با بیمار مبتلا به ایدز که نقش مفعول را داشته باشد 5% احتمال ابتلای فاعل وجود دارد. مثلا اگر مردی با زنی که ایدز دارد 2 بار نزدیکی کند احتما ابتلا نشدن وی در این دو بار برابر (95% * 95%) یعنی 0.9025 است. پس احتمال ابتلای وی 9.75% خواهد بود.  [ 1393-06-21 23:11:01 ]
سوال : سلام حدود سه سال و نیم قبل یک رابطه جنسی داشتم که از وضعیت سلامتی شریک جنسیم بی اطلاع بودم چند روز قبل که آزمایش خون دادم همه موارد نرمال بود به جز w.b.c که مقدارش 3900 بود و صد تا کمتر از حد نرمال بود آیا ممکنه واسه ایدز باشه؟؟؟ با تشکر
پاسخ : سلام. خیر افت و خیز دائم در شمارش لوکوسیت WBC وجود دارد که در همه افراد دیده می شود.  [ 1393-06-21 23:03:29 ]
سوال : یا سلام 84 روز بعد از آخرین رابطه جنسی بدون کاندوم وبا دخولی که داشتم آزمایش ایدز دادم (HIV-1/HIV-2/P24(Elisa , result 0.04(Negative) آیا من میتونم مطمین باشم که ایدز ندارم و خیالم راحت باشه؟ یا باز هم نیاز به آزمایش هست؟
پاسخ : سلام. بلی ایدز منتفی است.  [ 1393-06-21 23:01:05 ]
سوال : آقای دکتر با تشکر از پاسخ شما به سوال قبلی ام. می خواستم بدانم گلودرد بیش از یک ماه در صورت منتفی بودن ابتلا به hiv به کدامیک از بیماریهای منتقله از راه تماس جنسی می تواند مربوط باشد؟ با تشکر
پاسخ : عفونتهای مختلف ویرال یا باکتریال می توانند عامل آن باشند. از نظر بیماریهای آمیزشی باکتری سوزاک هم می تواند باعث گلودرد شود. توصیه می شود به یک متخصص بیماریهای عفونی مراجعه کنید.  [ 1393-06-03 00:30:29 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences