پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباتشید سوالی پرسیدم با کد 81114200 ولی متاسفانه جوابی بر روی سایت دریافت نکردم لطفا پیگیری کنید با تشکر
پاسخ : سلام. متاسفم اگر به سئوال شما رسیدگی نشده. خواهشمندم آنرا مجددا ارسال فرمایید.  [ 1392-09-02 02:15:02 ]
سوال : سلام درمان عفونت‌ استروپتوكوكي‌ گلو با اموکسی کلاو حداکثر چنر روز باید طول بکشه؟
پاسخ : سلام. 10 روز.  [ 1392-09-02 02:12:28 ]
سوال : سلام.پيش ديابت رو چه جوري ميشه شناسيايي كرد؟ در اقوام درجه ي 1 من ديابت وجود داره 2 سال پيش كه ازمايش دادم fbs و ازمايش بعد از صبحانه هر دوي اين ها نرمال بود.مذكر و 23 ساله هستم
پاسخ : سلام. اگر قند خون ناشتا بین 100 تا 125 میلی گرم در صد باشد پیش دیابت وجود دارد و بین 5 تا 10 سال آینده به دیابت تبدیل خواهد شد.  [ 1392-09-02 02:11:21 ]
سوال : باسلام. مدت یک سال است که از قرص فلوکسیتین استفاده میکنم.ایا در ازمایش قبل از ازدواج مشخص میشود که این دارو را مصرف میکنم؟؟؟
پاسخ : سلام. خیر . این دارو توسط روش کروماتوگرافی قابل تشخیص است که جزو آزمایشات قبل از ازدواج نیست.  [ 1392-08-25 20:19:28 ]
سوال : سلام آقای دکتر ایا دختری که مشکل کوچک بودن رحم داره و تابه حال پریود نشده امکانش هست بعد از ازدواج و برداشتن بکارت پریود بشه .ممنون
پاسخ : سلام. آمنوره اولیه یا پریود نشدن از ابتدا با اختلالات کروموزومی یا هورمونی ممکن است همراه باشد . این دختر چند سال دارد و قد وی چقدر است؟ . آیا در طرفین گردن گوشت اضافی ندارد؟. معاینه وی توسط متخصص پیشنهاد میشود.  [ 1392-08-25 20:17:52 ]
سوال : سلام من 14 روز پیش یه رابطه محافظت نشده داشتم من میخوام ازدواج کنم و حتما قبل از ازدواج میخوام از خودم مطمئن یشم شما چه ازمایشی رو پیشنهاد میکنید و چقدر میتونم روی این ازمایش تکیه کنم
پاسخ : سلام. اکثر بیماریهای آمیزشی با علائم واضح خود را نشان میدهند. 3 تایی که خطر نام بوده علائم آنها ممکن است نهفته بمانند با آزمایشات زیر مشخص می گردند. HIV - Hbs Ag - HCV Ab  [ 1392-08-25 20:14:15 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من مدت زیادی هست که بدلیل مشکلات روحی و استرس دچار ورم معده و بدنبال اون نفخ شدید و یبوست شدم . داروهای ملین و غیره تاثیر موقت دارن آیا میتونم از مکمل های پروبیوتیک مثل فمی لاکت استفاده کنم؟ آیا این دارو مشابه داروی متافلور هست؟ در ضمن خواهش میکنم به بنده در خصوص مصرف مکملهای ویتامینی هم راهنمایی کنید بدلیل استرس زیاد که شبیه فوبیا برام پیش میاد ضعیف و لاغر شدم . ایا نیاز به مکمل دارم؟ بی اشتها هم هستم. ممنون از آقای دکتر و سایت کمک کننده وخوبشون من 28 سالمه و مرد هستم بیماری خواصی هم ندارم. خدانگهدارتون.
پاسخ : سلام. اولا شما به یک روانپزشک مراجعه کنید. ثانیا نسبت دادن اختلالات گوارشی به حالات روانی سهل انگارانه بوده باید تحت نظر فوق تخصص گوارش نیز بیماری دقیق گوارشی شما مشخص گردد.  [ 1392-08-25 20:10:39 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر محترم میخواستم این آزمایش کودک 1.5 ساله رو برام تشریح کنید و اینکه آیا کم خونی و فقر آهن وجود داره؟ شدیده یا نه؟ Blood: WBC: 9100, RBC: 4.38, HGB: 12.5, HCT: 37.3, MCV: 85.2, MCH: 28.5, MCHC: 33.5, PLT: 340000, RDW: 40, PDW: 8.7, LYM: 63%, RDW-SD: 40, RDW-CV: 12.7, MPV: 7.7, P-LCR: 9.2 Urine: WBC: 1-2, RBC: 0-1, EP.Cells: 2-3, Bacteria: Many, Nitrite: (++) positive
پاسخ : سلام. ایشان کم خونی نداشته احتمالا به یک عفونت ادراری مبتلا می باشند. کشت ادرار برای تعیین نوع باکتری و انتخاب داروی لازم پیشنهاد می شود.  [ 1392-08-25 20:07:43 ]
سوال : سلام آقای دکتر. با خانومی قصد ازدواج دارم که تالاسمی مینور داره. ولی خودم نمیدونم دارم یا نه. آزمایشات ممولی خونه اخیرم RBC, WBC و همگلبینو بین بازه های طبیعی نشون میده. پدرو مادرم هم این بیماریو نداشتن. خواستم بدونم صرفا از رو جواب آزمایشم میشه احتمال تالاسمی منو رد کرد؟ مرسی
پاسخ : سلام. بله. اگر MCV شما بیش از 80 باشد تالاسمی رد است. اگر هم کمتر بود جواب را بطور کامل بنویسید تا احتمال تالاسمی بررسی شود.  [ 1392-08-25 20:04:00 ]
سوال : درومورد جواب ازمایش ازدواجی ازمایش مردRBC6.50,HGB15.9,HCT53.8,MCV82.8,MCH24.5,MCHC29.6,HGB.A2:2.6و ازمایش خانمRBC5.10,HGB10.7,HCT38,MCV74,MCH21,MCHC28.2,HGB.A2:2.7به ما کفتن باید یک ماه قرص اهن بخورید جواب ازمایش بعد از یک ماه مردRBC6.23,HGB16.2,HCT51.7,MCV83,MCH26,MCHC31.3HGB.A2:3و خانوم RBC11.4,HGB11.4,HCT38.6,MCV75.7,MCH22.4,MCHC29.5,HGB.A2:3.2اقا دکتر لطفا سریع جواب بدین میشه با هم ازدواج کنیم یا نه
پاسخ : زوج تالاسمی ندارد و زوجه هم یک فقر آهن خفیف دارد. ازدواج ایشان بلامانع است.  [ 1392-08-25 20:01:56 ]
سوال : سلام آقای دکتر اگر بچه ناقل هر دو ژن تالاسمی الفا وبتا باشه از نظر تالاسمی وضعیتش چطور میشه مثل مینور میشه یا متوسط یا ماژور
پاسخ : سلام. آلفا تالاسمی چهار حالت مختلف دارد که شدیدترین آن با سقط شدن در دوران جنینی همراه است. همراهی 3 حالت دیگر با بتا تالاسمی مینور به تشدید آنمی خواهد انجامید و احتمالا تالاسمی اینترمدیا یا متوسط ایجاد خواهد شد.  [ 1392-08-23 18:48:06 ]
سوال : salam.lotfan nazaretono befarmaiid RBC=6.97 HGB=12.9 HCT=42.9 MCV=61.5 MCH=18.5 MCHC=30.1 RDW=15.6 age chize digei lazem hast begi ta begam minor hasta? ezdevaj...? bache dar shodan...?
پاسخ : سلام. این یافته ها با بتا تالاسمی مینور هم خوانی زیادی دارد. لازم است آزمایش ((هموگلوبین الکتروفورز)) انجام دهید.  [ 1392-08-22 00:54:15 ]
سوال : سلام من خانمی 42 ساله ام بعد ازماموگرافی ، سونو انجام دادم جواب سونو به شرح ذیل است . تصویر تغییرات فیبروکیستیک منتشر در حد mild to moderat در گلاندولار زون هر دو پستان با ارجحیت در سوپرالترال چپ دیده میشود .تصویر کانون کیستیک بااینترنال اکو به ابعاد 4.3 mmمنطبق بر ساعت 4 پستان چپ مطرح کننده کیست کمپلیکه دیده می شود لطفا بفرمایید آیا مشکلی وجود دارد . لازم به ذکر است من 10 سال پیش جراحی حنجره داشتم روی تارهای صوتی دوعدد دکمه وجود داشت ایا مربوط به سرطان هست؟
پاسخ : سلام. اولا ندول تارهای صوتی ربطی به پستان ندارد. ثانیا بیماری قیبروکیستیک از ضایعات غیر سرطانی پستان است که درمان یا عدم درمان آن بستگی به تصمیم جراح دارد. ندول تارهای صوتی معمولا در خوانندگان ایجاد می شود و با جراحی ساده درمان می گردد.  [ 1392-08-22 00:51:24 ]
سوال : سلام ويروس ايدز در صورت تماس الت تناسلي مردانه با دهان زن -از زن به مرد منتقل ميشه؟ مثلا از طريق بزاق دهانش.
پاسخ : سلام . احتمال این اتفاق بسیار کم است.  [ 1392-08-22 00:45:56 ]
سوال : سلام. اقای دکتر من قبلا هم بهتون پیام داده بودم .اینکه 22 روز . 70 روز بعد رابطه ازمابش hiv دهدم و منفی بودو شما فرمودید ک 97% میشه به نتایج اعنماد کرد. الان که تقریبا 3 ماه گذشته من دچار گلو درد هستم و 2 روزم هست که 3 ناحیه از بدنم میخاره و دانه های زیر پوستی زده. ایا اینها علائم ایدز هستن؟
پاسخ : سلام. علائم ایدز معمولا 10 سال پس از ابتلا بروز میکنند!.  [ 1392-08-17 23:51:54 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید . بنده یک ساله که ازدواج کردم . بعد از نزدیکی با همسرم پوست صورتم به شدت سیاه و کبود میشه به طوری که همه نزدیکانم گوشزد می کنن. با پزشکان پوست و اورولوژ خیلی صحبت کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم . خواهشن کمکم کنید . با تشکر
پاسخ : سلام. یک عکس از صورتتان در حال عادی و یکی پس از سیاه شدن برایم بفرستید.پ تا بیشتر بررسی کنم.  [ 1392-08-17 23:49:41 ]
سوال : باسلام. آیا ممکن است بیماری ایدز از طریق تماس دهن بر روی تبخال لب فردی که مبتلا به ایدز باشد ( بوسیدن ) وارد بدن شود ؟
پاسخ : سلام. تبخال در اثر ویروسی دیگر به نام هرپس ایجاد می شود. ولی بهر حال در هر ترشحی از بدن بیمار ویروس ایدز می تواند وجود داشته باشد. اگر فردی صد در صد مبتلا باشد احتمال انتقال ویروس از طریق بوسیدن کمتر از 5% است.  [ 1392-08-17 23:45:42 ]
سوال : درود.مادر 46ساله دارم که 10 سال پیش به علت اسهال و دل پیچه پس از صرف غذا با انجام آندوسکوپ از مقعد تشخیص افزایش رشد باکتریهای روده برای وی گذاشته شد.در این مدت بهبودی یافته اما با بعضی غذاها مثل خورشت سبزی هنوز هم ممکنه دل پیچه بگیره و همیشه گاز زیاد دفع می کنن.دوسه ماهه بعد از ماه رمضان دچار یبوست طولانی میشن و پزشک علت رو خشک شدن روده ها بر اثر روزه با توجه به سابقه ی قبلی افزایش باکتری میدونن.و دارویی مثل فمی لاکت دادن.اما هنوز یبوست حل نشده.مشکل چیه؟مادرم بسیار به هم ریخته فکر می کنن خدا نکرده سرطان باشه.خونی هم ندیدن تو مدفوعشون.شما بفرمایید مشکل چیست؟
پاسخ : سلام. سرطان موجب اسهال و یبوست بصورت پی در پی می تواند بشود. دفع گاز زیاد در اثر بلع هوا حین غذا خوردن است. تحت نظر فوق تخصص گوارش باشند و ئاروها تجویز شده را مصرف کنند.  [ 1392-08-13 00:34:13 ]
سوال : قرص افلوکساسین بر روی ازمایش انتی ژن مدفوع برای تشخیص هلیکوباکتر تاثیری دارد؟
پاسخ : من چیزی تا کنون در این زمینه به چشمم نخورده است!. ولی بهتر است آزمایش را 10 روز بعد از اتمام دوره دارو انجام دهید.  [ 1392-08-13 00:29:38 ]
سوال : با سلام مجدد.من به شما پیام دادم که با کسی رابطه داشتم و بعد از گذشت یک ماه از رابطه اون خانم آزمایش ایدز داد و منفی بود.ولی بعد از 2 ماه تب کردم و زیر گردنم یه طرفش درد گرفت به مدت 3 روز بعد انتی بیوتیک خوردم خوب شد البته دندونمو عصب کشی و پر کرده بودم شب قبلش بنظر شما از دندونم بوده؟ و تقریبا 2 هفته بعد از رابطه زبونم یه آفت کوچیک زد و خوب شد نمیدونم از استرس زیاد بوده یا ...چون خیلی زیاد استرس داشتم در حدی که رفتم بیمارستان چون فشارم رفته بود بالا.باتشکر
پاسخ : سلام. شما هم یک آزمایش الیزا برای ایدز انجام دهید . اگر منقی بود وسواس را کنار گداشته سعی نکنید برای هر علامتی در جسمتان بدنبال علت بگردید.  [ 1392-08-13 00:25:13 ]
سوال : با سلام - آیا واکسن هپاتیت یا آور دارد. بعنوان مثال اگر فرزندکسی در تاریخ بد تولد (24/1/1380) در سه نوبت واکسن زده است. بعداز 12 سال نیاز مجدد به واکسن دارد اگر واکسن بزند زیان دارد یا خیر؟ ایمنی واکسن چند سال است .خواهشمند است راهنمایی بفرمائید.
پاسخ : سلام. بله. پس از اتمام سه دوره واکسیناسیون، هر 3 تا 5 سال یکبار باید سطح آنتی بادی هپاتیت در سرم اندازه گیری شود. اگر این سطح در حد ایمنی بود نیازی به یادآور نیست ولی اگر کاهش نشان داد باید واکسن یادآور تزریق شود.  [ 1392-08-13 00:21:59 ]
سوال : سلام من ازمایش الکترو فوروز انجام دادم مشخص شده کم خونیم هموگلوبین c از بچه گی همیشه hb پایین بوده پارسال بعد 25 سال ازمایش دوباره دادم hb 6 بود خون گرفتم.می خواستم ببینم برای ازدواج باید چکار کنم hb پایینه نمیتونم ازدواج کنم؟نامزدم کم خونی نداره.بعد طحالمو در بیارم تاثیری داره؟چون طحالم بزرگ شده.لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ : سلام. کم خونی مزمن شما مانعی برای ازدواجتان نیست ولی هنگام بچه دار شدن باید تحت نظر و مشاوره فوق تخصص خون اقدام کنید.  [ 1392-08-13 00:18:02 ]
سوال : سلام آقای دکتر یه سوال داشتم: در آزمایشی که اخیرا انجام دادم مقدار lupus-like anticoalant من43.7{L1} بود که باید بین 33-48 باشه. دکتر زنان با دیدن این آزمایش بهم گفت که در هفته بیست حاملگی باید یه آمپول بزنم. خواستم ببین که این آزمایش مربوط به چه چیزی هست؟ نشون دهنده بیماری خاصی هست؟ اگه آره درمانش چیه؟ البته تو جواب آزمایش رو این ستاره هم زدن!!!
پاسخ : سلام. در بانوان حامله ای که سطح این ماده اقزایش داشته باشد برای جلوگیری از افزایش احتمال سقط و همچنین پیشگیری از ایجاد لخته های داخل عروقی داروی هپارین تزریقی تجویز می شود.  [ 1392-08-13 00:14:23 ]
سوال : سلام آیا داشتن شرکای جنسی متعدد بدون دخول یا هم جنس بازی بدون دخول درصورتی که افراد به hiv مبتلا نباشن فرد میتونه hivبگیره ؟آیا با آزمایش خونcbc diff میشه تشخیص داد؟ 17ساله در ضمن مشکلات ادراری میتونه با ایدز در ارتباط باشه؟
پاسخ : سلام . پاسخ سوالات شما منفی است.  [ 1392-08-08 02:39:44 ]
سوال : سوالمو اصلاح میکنم برای ازمایش انتی ژن مدفوع برای تشخیص هلیکوباکتر تا چند هفته قبلش نباید بیسموت و انتی بیوتیک مصرف کرد؟
پاسخ : دو هفته کافی است.  [ 1392-08-08 02:37:33 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences